Meclise damga vuran Kentsel dönüşüm kavgası

Meclise damga vuran Kentsel dönüşüm kavgası

Meclise damga vuran Kentsel dönüşüm kavgası
 Şubat Ayı belediye meclis toplantısına MHP’li Ramazan Şimşek ile Belediye Başkan Yardımcısı Ferit Yılmaz’ın kentsel dönüşüm kavgası damgasını vurdu.

Geçtiğimiz Ocak ayı meclis toplantısında MHP’li Ramazan Şimşek’in kentsel dönüşüm projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamaya mecliste yanıt veren Başkan Duruay “Ramazan kardeşime ben hassasiyetinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Ama sorup da böyle bir konuşma yapmış olsaydın, daha önceki basın toplantısında da söyledik. Bildiğiniz gibi biz Gölbaşı’nın hakkını koruyoruz ve korumaya da meclis olarak da devam edeceğiz. Biz kimseye Gölbaşı’nın hakkını yedirmeyiz. Tulumtaş’ta 230 dönüm yerin tapusunu aldık. Eğer isterseniz getirip gösterebilir. Sosyal medyadan onu nasıl paylaştıysan, bunu da paylaşırsın.” Dedi

BİZ KÖTÜ BİR ŞEY DEMEDİK

Bu sözler üzerine söz alan Ramazan Şimşek “Biz konuşmamızda asla meclisimizi, nede Gölbaşı’nda yaşayan halkımızı üzecek, kıracak bir kelime etmedik burada. Dedik ki meclis olarak Gölbaşı’nın hakkını savunalım elimizi taşın altına koyalım dedik. Burada özverinizi biliyorum ve elinizden geleni de yapıyorsunuz. Şunu yinelemek istiyorum. Büyükşehir kentsel dönüşümü ilan etti ama yetkiyi bize vermedi. Biliyorum yetki içinde girişimlerde bulundunuz. Büyükşehir meclisinden Gölbaşı’na bu konuda yetki verilmedi. Bu yetkiyi biz Gölbaşı Belediyesi alsın dedik. Sosyal medyaya da gelince herkes bir şeyle paylaşıyor. Bizde dedik ki Gölbaşı’nın belli başlı sorunu bu. Bunda alınacak bir şey olduğunu tahmin etmiyorum.” Diye konuştu.

FERİT YILMAZ SİNİRLENDİ

Ramazan Şimşek’in belediye meclisinde yetki alınmadığı yönünde ısrar etmesine sinirlenen Belediye Başkan Yardımcısı Ferit Yılmaz “Kentsel dönüşüm olan yerde niye Gölbaşı Belediyesi ruhsat veriyor. İncek’teki binaların ruhsatını hep Gölbaşı Belediyesi verdi.” Dedi.

GÖSTERECEĞİM SANA

Şimşek’in ‘bir tanesini gösterin o zaman” demesi üzerine iyice sinirlenen Yılmaz “Yarın burada gösterim. Tapuların tamamı konut ve ticari olacak. Protokolu göstereceğim sana. Tapuları da getireyim mi?” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 23:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER