Meclis üyeliği için mi kuruldu?

Gölbaşı’nda Gölbaşı Genç Girişimci İş Adamları Derneği (GÖLGİAD) adı altında yeni bir dernek kuruldu. Derneğin başkanının ArİF Küçük olması acaba siyaset için kurulan bir dernek mi sorusunu akıllara getirdi.

Meclis üyeliği için mi kuruldu?
 Gölbaşı’nda Gölbaşı Genç Girişimci İş Adamları Derneği (GÖLGİAD) adı altında yeni bir dernek kuruldu. Derneğin başkanının ArİF Küçük olması acaba siyaset için kurulan bir dernek mi sorusunu akıllara getirdi.

 Hasıraltı Kafe’de yerel basınla buluşan Dernek yönetimi  hangi alanlarda faaliyet gösterip, amaçlarının ne olduğunu gazetecilere anlattı. 

 GÖLGİAD Başkanı Arif Küçük yapmış  Gölbaşı’nı marka haline getircek iş adamları kuşağı oluşturmak hedefinde ilerlemeyi amaçladıklarını belirtirken üretecekleri projelerle Gölbaşı’nın gelişmesine katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Derneğin her türlü siyasi partiyle işbirliği yapacağını söyleyen Küçük, “ Derneğin şeffaflığı ve demokrasiyi temel alan yaklaşımı, ilişkilerde saygıyı, davranışlarda olgunluk ve tutarlılığı, işbirliğinde uyum ve hakça paylaşımı öngermektedir.”dedi.

 GÖLGİAD Başkanı İnşaat Mühendisi Arif Küçük Başkanlığı’nda bir araya gelen Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluşuyor.


 Başkan Arif Küçük, Başkan Yardımcıları Recep Karaaslanoğlu, Kurtuluş Özdemir, Fatih Kaymak, Sadri Sayımlar,    G.Sekreter Rahman Çalışkan,  G.Sayman Selma Pehlivan,  Yönetim Kurulu Üyeleri;  Serdar Derin, Çiğdem Şirin, Serdar Cantürk, Ergül Bilgin, Can Akalın, Yusuf Karademir, Cihan Yılmaz,  Denetim Kurulu Başkanı;  Yusuf Bülent Aydın,  Denetim Kurulu Üyeleri;  Yasin Dayanç, Engin Turhan, Ramazan Kandemir, Mirsat Genç, Murat Uludağ. 

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2016, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER