Manzara Kafe açıldı

Ankara’nın doğaya,suya, manzaraya açılan kapısı Gölbaşı’nda, göl manzaralı Manzara cafe hizmete açıldı.

Manzara Kafe açıldı
 Ankara’nın doğaya,suya, manzaraya açılan kapısı Gölbaşı’nda, göl manzaralı Manzara cafe hizmete açıldı.

Eşsiz göl ve manzarası ile Gazi osmanpaşa mahallesi sahil caddesi Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Kongre merkezinin altına açılan Manzara cafe gelen müşterisine harika hizmetler veriyor. Manzara cafede zengin menüsü, eşsiz  Mogan gölü manzarası ile keyifli vaakit geçireblirsiniz. Ayrıca zengin dünya mutfağı ve nargile keyfi ile hoş vakitler geçirebilirsiniz.

HUZUR, GÜLERYÜZ VE KALİTE

Mogan gölünün en güzel noktasından  izlendiği büyük bir bahçesi bulunan Manzara Cafe Restoran’ın açık ve kapalı alanı mevcut. İşletmelerinde öncelikle huzur, güler yüz ve kalitenin hakim olacak. Manzara Cafe’nin bahçesi özel gün ve geceler için de hizmet verecek. 

Açıldığı ilk günden itibaren Doğa severlerin yoğun ilgisini çeken Manzara Restaurant & Cafe, İgölbaşı’nın  merkezinde sessiz, sakin ve huzurlu bir ortam sunuyor. Kapasitesi 300 kişi olan Manzara Cafe & Restaurant,Hafta İçi ve hafta sonu  08:00-02:00,Hafta Sonu saatleri arasında açıktır.

İftarda ve Sahurda Açık Olacak

Ramazan ayındada hizmet veren Manzara Cafe zengin İftar ve sahur menüsü ile hizmetinizde olacak. İftarını ve sahuru yapmak isteyenler için Mogan gölü eşsiz manzarı sizleri bekliyor.

Rezanvasyon için  0312 484 06 86 numaradan yapabilirsiniz. 

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2016, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER