Makamlar çocukların

Gölbaşı’nda makam koltukları bugün çocuklara emanet edildi.

Makamlar çocukların
HABERİN GALERİSİ
Makamlar çocukların

Makamlar çocukların

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Gölbaşı’nda İlköğretim Okullarından gelen çocuklar kamu kurumlarını ziyaret ederek temsili olarak makamlara oturdu.
Gölbaşı’nda makam koltukları bugün çocuklara emanet edildi.
BAŞKAN KELEŞOĞLU TALİMAT VERDİ
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı makamını Gölbaşı İ.Ö.O 8. Sınıf öğrencisi Berkecan Keleşoğlu’na emanet etti. Temsili Başkan Keleşoğlu, gölün ve parkların daha da geliştirilmesi için çalışmalar yapılması gerektiğini belirtirken, milli bayramlarda çocuklara ve gençlere yönelik aktiviteler yapılması talimatını verdi.
HAYVAN BARINAĞI TALEBİ
Garnizon Komutan A.İlhan Uysal İ.Ö.O öğrencisi Muhammed Abdi Kadirsoy, Başkan Keleşoğlu’nu telefonla arayarak, hayvan barınakları sıkıntısının giderilmesini ve TOKİ’de bulunan köpeklerin barınağa toplanması ile ilgili talepte bulundu. Keleşoğlu ise yetkililerin konuyla ilgileneceğini belirtti.
Talimatların ardından makamı tekrar Yakup odabaşı’na bırakan Keleşoğlu, hedefinin Genel Kurmay Başkanı olmak olduğunu dadile getirirken, Başkan Odabaşı’nı okullarına davet etti.
Odabaşı ise en kısa zamanda ziyarette bulunacağı sözünü vererek, öğrenci ve öğretmenleri hediyelerle uğurladı.
GARNİZON KOMUTANI KADİRSOY
Garnizon Komutanlığı makamına ise A.İlhan Uysal İ.Ö.O 4.sınıf öğrencisi Muhammed Abdi Kadirsoy geçti. Kadirsoy, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında kendisine bu şans tanındığı için mutlu olduğunu belirtirken, bu ülkeyi kendilerine emanet eden Mustafa Kemal Atatürk’e minnettar olduklarını da dile getirdi.
Kaymakamlığı arayarak görevini başarıyla tamamlayan Kadirsoy’un ardından, diğer öğrenciler Emir Soytürk ve Şeyda Şahinkaya’da komutanlık koltuğuna oturarak düşüncelerini ilettiler. Minik öğrenciler verdikleri mesajda
Bir afet durumunda nasıl yetişildiği hakkında bilgiler alan Kadirsoy, 156’ya gelen ihbarların değerlendirilmesi konularına da değindi. Jandarmada kaç asker bulunduğunu da yetkililerden öğrenen Kadirsoy, askerlerin gerekli görüldüğünde doğal afetler ve asayişi sağlamakla yükümlü olduklarını, halkın güvenliği için gecesini gündüzüne katan askerlerin zor ama kutsal bir görevi yerine getirdiklerinin altını çizdi.
MİLLİ EĞİTİME BAYAN ELİ DEĞDİ
Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamına ise Ayşe Özbağı İ.Ö.O öğrencisi Tuğba Şahin geçti. Şahin okular ve toplam öğrencilerin sayısı ile ilgili bilgiler alırken, Belediye Başkanı Keleşoğlu’nu arayarak, Ayşe Özbağı İ.Ö.O’da bulunan basketbol ve futbol sahalarının asfaltının bulunmadığı yönünde talepte bulundu ve konuyla ilgilenileceği yanıtını aldı.
Makamda olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Şahin, başarılı bir öğrenci olarak ileride bir makam sahibi olma isteğinin de hedefi olduğunu aktardı.
 

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2012, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER