LÜTFİ YILMAZ GÖREVİNİ BIRAKTI

Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Lütfi Yılmaz iki yıldır yürüttüğü görevinden istifa ettiğini açıkladı.

LÜTFİ YILMAZ GÖREVİNİ BIRAKTI

Başkan YIlmaz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Yaklaşık iki yıldır sürdürdüğüm Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanlığı görevimden işlerimin yoğunluğu nedeniyle istifa ediyorum. 

Spora gönül vermiş çok kıymetli Gölbaşılılar;

Bilindiği üzere 2019 yılı Nisan ayında Gölbaşı Belediye Başkanımız Sayın Ramazan Şimşek’in takdirleri ve kulübümüz üyelerinin teveccühleri ile Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanlığı’na seçilerek göreve başladım. 

Yaklaşık iki yıldır yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Gölbaşı’nda sporu daha iyi yerlere taşımak için çaba sarf ettik. Devraldığımız bayrağı adil, açık ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla yürüttük. Kulübümüz bünyesinde ki sporcularımızla, taraftarlarımızla birçok sevinci ve başarıyı da birlikte yaşadık.

Genç ve dinamik ekibimizle hep daha iyisini yapabilmenin mücadelesini verdik. Gerek kulübümüzün tadilat, tamirat, yenilenme işleri gerekse alt yapıda ki yeniliklerle iki yıl gibi kısa bir sürede elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Daha temiz, daha modern bir Gölbaşı Belediyespor Kulübü’nü sadece ilçemize değil, başkentimize de kazandırmak için hep birlikte birçok çalışmaya imza attık.

Dünyayı etkisi altına alan ve en çok da sporu etkileyen pandemi sürecinde çalışmalarımızı aksatmadan sürdürmeye devam ettik. Gölbaşı Belediye Başkanı Sayın Ramazan Şimşek’in destekleri ile yeni spor alanlarını Gölbaşı’na kazandırmak adına çalışmalara başladık. Bu çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Daha yapacak çok işimiz, gerçekleştireceğimiz daha çok hayalimiz vardı ama;
 severek ve heyecanla sürdürdüğüm Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanlığı görevimden işlerimin yoğunluğu nedeniyle ayrılma kararı aldım 

İnşallah bizden sonra bayrağı devralacak arkadaşlarımızla Gölbaşımız yükselmeye ve sporda daha üst noktalara gelmeye devam edecektir. 

    Görevde olduğum süre içerisinde bizlerden desteğini esirgemeyen  çok kıymetli vefakâr ve cefakâr yönetim kurulu üyelerimize, antrenörlerimize, hocalarımıza, omuz omuza vererek çalıştığımız kulübümüzün kıymetli tüm çalışanlarına, sporu seven ve desteleyen herkese teşekkürü bir borç bilir, göreve gelecek olan yeni arkadaşlarımıza da başarılar dilerim.

Sporla kalın, sağlıkla kalın…
Lütfü Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2021, 16:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER