Kumarhanenin mühürünü kırdılar! Jandarma affetmedi

Gölbaşı’ndaki kolluk kuvvetleri suç ve suçluyla mücadele için 7/24 çalışıyor. Gölbaşı’nda son bir hafta içinde hırsızlık olaylarına karışan cezaevi firarisi yakalanırken, kumar oynatılan bir işyeri de mühürlendi.

Kumarhanenin mühürünü kırdılar! Jandarma affetmedi

Gölbaşı’ndaki kolluk kuvvetleri suç ve suçluyla mücadele için 7/24 çalışıyor. Gölbaşı’nda son bir hafta içinde hırsızlık olaylarına karışan  cezaevi firarisi yakalanırken, kumar oynatılan  bir işyeri de mühürlendi.

CEZAEVİ FİRARİSİ YAKALANDI

Kızılcaşar mahallesinde meydana gelen hırsızlık olaylarına karışan cezaevi firarisi H.Ş. isimli şahıs emniyet güçlerinin yaptığı çalışma sonucu yakalanarak gözlatına alındı.

Yakalanan H.Ş. isimli şahıs işlemlerinin ardından Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilirken, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

MÜHÜRÜ BOZULAN MEKAN TESPİT EDİLDİ

Öte yandan daha önce ruhsatsız olarak işletilen ve kumar oynandığı tespit edilen ve mühürlenerek kapatılan bir mekanın mühürünün bozulduğu tespit edildi. İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan kontrolde mührün bozulduğu tespit edilirken mühürü bozanlar hakkında işlem başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2018, 17:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER