KÜÇÜKBAŞ HAYVAN DAĞITILICAK

Küçükbaş Hayvan yetiştiriciliğini yaygınlaştırmak amacıyla Ankara genelinde istekli üreticilere küçükbaş hayvan dağıtılacak.

KÜÇÜKBAŞ HAYVAN DAĞITILICAK
 Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetleri Daire Başkanlığı Ankara genelinde aile çiftçiliğini ve hayvancılık kapasitesini geliştirmek için şartları uygun olan ailelere küçükbaş hayvan dağıtımı yapacak.

-UNUTMAYIN SON TARİH

Alınan bilgiye göre,  Küçükbaş hayvan yetiştiriciliğini yaygınlaştırmak ve geliştirmek amacıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetleri Daire Başkanlığı yeni bir projeyi hayata geçiriyor. İlçelere gönderilen yazıda, küçükbaş hayvan yetiştirmeye uygun kendisine ait veya kullanım hakkı elde ettiği ağılı olan, çiftçi belgesine sahip, ekonomik geliri olmayan yada asgari düzeyde geliri olan, küçükbaş hayvan yetiştiriciliği için istekli ailelerin ilçe belediyelerine müracaat etmeleri gerekiyor. Bu konuda istekli kişilerin 07.08.2014 tarihine kadar ilçe belediyelerine veya muhtarlıklara müracaat etmeleri belirtildi.

-BU FIRSAT KAÇMAZ

 Çubuk Belediyesi’nden yapılan açıklama da ise, ilçenin dört bir tarafının hayvancılık yapmaya elverişli önemli mera ve yaylalara sahip olduğu hatırlatılarak, kendi işini kurmak isteyen ve iş arayanlarınlar ile birlikte ilçedeki tüm çiftçilerin de bu önemli fırsattan faydalanmaları istenildi.

KAYNAK://www.baskentlilerhaber.com/

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2014, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER