Koçak'tan Kandil Mesajı

Gökhan Koçak, Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Koçak'tan Kandil Mesajı
         Gökhan Koçak, Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Kandilin hayırlara vesile olması dileklerinde bulunan Koçak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

                              MEVLİD KANDİLİ MESAJI


         Hamd alemlerin Rabbi olan Allah (cc)'a,salat ve selam Nebiler Nebisi Muhammed  Mustafa (sav) a olsun. Yüce rabbimizin sen olmasaydın âlemleri yaratmazdım muhatap'ının sahibi Peygamber efendimizin doğum günü olan Mevlid Kandiline ulaşmanın sevinci içerisindeyiz. Bizleri bu güne kavuşturan Allaha sonsuz hamdü senalar olsun.
 Dünyada zulüm ve vahşetin kol gezdiği, Yeryüzünde saadetin, mutluluğun ve huzurun kalmadığı Tevhid inancının bozulduğu, küfür ve şirkin yeryüzünü kapladığı, tek yaratıcının yerine kendisine bile faydası olmayan putlara tapıldığı, İnsanların vahşi hayvanlardan bile azgın olduğu bir zamanda, Zalim'inin zulmü altında mazlumlar yardım bekliyordu.
 Canlı mahzun, cansızlar mahzun, gönüller hüzünlü ve alem mahzundu. Artık bir uyarıcı ve kurtarıcı gerekiyor, Allahın vaadi gerçekleşiyordu. Adı güzel kendi güzel AHMEDİ MAHMUDU MUHAMMED MUSTAFA (sav) geliyordu
 Peygamberimizin doğumundaki gerçekleşen hadiseler ise onun büyüklüğünü ve ileride peygamber olacağını açıkça göstermekte idi. Onun şu güzel hadisi ise günümüzde yok olma yolunda ilerleyen Ahlakın önemini bir kat daha artırıyordu.''Ben güzel ahlakı tamamlamak üzere gönderildim'' 
        Hz. Muhammed (sav) demek. Ahlak, adalet, hoşgörü, ilim, irfan, Allahın davasının davacısı demekti. Hz Muhammed demek, yetimlerin, dulların, gariplerin, düşkünlerin, haksızlığa uğrayanların, kimsesizlerin yardımcısı demekti. Hasılı Hz Muhammed demek Allahın rızası ve cennetin anahtarı demekti.
       Büyük dava adamı Necip Fazıl Kısakürek'in dediği gibi ''Tek cümleyle, Allah'ın, kâinatı yüzü suyu hürmetine yarattığı Sevgilisinin alemleri manto gibi bürüyen eteğine tutunacak, O'ndan başka hiçbir tutanak, dayanak, sığınak, barınak tanımayacak ve O'nun düşmanlarını ancak kubur farelerine denk muameleye lâyık görecek bir gençlik'' sözüne tabi olacak nesillere vesile olması ve daha nice kandillere ulaşmak dileğiyle, bütün İslam aleminin ve Gölbaşı halkımızın Mevlid kandilini tebrik eder, hayırlara vesile olmasını yüce Rabbim'den niyaz ederim.
                                                                            GÖKHAN KOÇAK

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2012, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER