Kıymet Bağdat başvurusunu yaptı

MHP Gölbaşı Kadın Kolları Başkanı Kıymet Bağdat meclis üyeliği için aday adaylığı dosyasını İlçe Başkanı Ersin Pehlivan'a teslim etti.

Kıymet Bağdat başvurusunu yaptı

 MHP Gölbaşı Kadın Kolları Başkanı Kıymet Bağdat meclis üyeliği için aday adaylığı dosyasını İlçe Başkanı Ersin Pehlivan'a teslim etti.

 
"Gölbaşımız da kadınların sesi olmaya talibim"
 
Bağdat adaylık açıklamasına kendisini tanıtarak başladı. Konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "1971 yılında Bayburt'ta doğdum 1972 yılında Gölbaşı'na geldim. 46 yıldır Gölbaşı'nda yaşıyorum. 1991 yılında Murat Bağdat ile evlenip Hacılar Köyüne gelin gittim. 3 çocuk annesiyim 1998 yılında MHP Kadın Kolları Yönetimine üye oldum aktif olarak çalışmaya başladım. 2013 tarihinden buyana da MHP Gölbaşı Kadın Kolları Başkanı olarak görevimi devam ettiriyorum. Genel Başkanımızın talimatı ile Kadın Kolları Koordinatörümüz Nevin Taşlıçay'ın teşvikleriyle " Kadınlar Güçlensin, Türkiye büyüsün" sloganı ışığında Gölbaşımız da kadınların sesi olmaya talibim. Bu nedenle de İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevimden istifa ederek MHP Gölbaşı Belediye Belediye Meclis aday adaylığı dosyamı ilçe başkanıma taktim edeceğim. Bu kararıma desteklerinden dolayı başta ilçe başkanım olmak üzere teşkilat mensubu, kadın kolları arkadaşlarıma, beni yalnız bırakmayan değerli dostlarım ve dava arkadaşlarıma desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. dedi.
 
 
MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan yerel seçim sürecinin hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade ederek konuşmasında şunları söyledi; "Bu süreç inşallah ilk önce Türk milletine devamında Gölbaşı'ndaki yaşayan tüm halkımıza ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne hayırlı uğurlu olur. Bu süreçte MHP'de görev almış veya bundan sonra ki süreçte görev yapmak isteyen hizmet etmek isteyen Gölbaşılılar hemşerilerimiz ülkücü abilerimiz ablalarımız kardeşlerimiz belli görevlere talip oluyorlar buda gurur verici bir olay bu görevlere talip olanlardan biride yaklaşık 2 yıldır benimle beraber çalışan tabi daha öncesi de var. Kıymetli Kadın Kolları Başkanımız Kıymet Bağdat bu görevini daha farklı bir mecrada yine Gölbaşımıza ve MHP'ne hizmet  etmek için geçtiğimiz hafta bizlerle istişare ederek den siyasi etik ve hiyerarşi düzen içerisinde görevinden ayrıldı. Önümüzdeki süreçte Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi olmak için başvuruda bulunacak. Ben bu zamana kadar yapmış olduğu görevlerden dolayı teşekkür ederim. İnşallah bu teşkilata yine çok değerli hizmetleri olacağına inanıyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2018, 00:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER