Kır-der Gölbaşı'nda kan değişimi

Kırşehirliler yeni yönetimini seçti

Kır-der Gölbaşı'nda kan değişimi
Gölbaşı Kırşehirliler Derneği Başkanlığı’na Yalçın Coşkun oy birliğiyle seçildi. 

Başkan Yalçın Coşkun, " Sinerjiden enerji, enerjiden de birlik beraberlik ve proje doğacaktır . " dedi.

Gölbaşı Kırşehirliler Derneği olağan genel kurulu derneğin binasından gerçekleşti. Genel kurula hitaben bir konuşma yapan Yalçın Coşkun “Gölbaşı’ndaki  Kırşehirlileri bu şemsiyenin, bu çatının altında toplamak için elimizden geleni yapacağız. Amacımız Gölbaşı’nda bulunan Kırşehirlileri bir araya getirmek, sanayicisi, işadamı, akademisyeni, bürokratı, belediyesi ve üniversitesiyle birlikte ‘Kırşehir için, Kırşehirli için neler yapabiliriz’i beraber ortaya koymak. Biz bu sinerjiyi üretmeye çalışıyoruz. Sinerjiden enerji, enerjiden de birlik, beraberlik ve proje doğacaktır.  Yeni yönetimimizle birlikte Gölbaşı için, Kırşehir için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

ESKİ BAŞKANLARA TEŞEKKÜR

Yalçın Coşkun, geçmişte görev alan başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek “Biz birlikte olmaya devam edeceğiz. İlk hedefimi Gölbaşı’ndaki Kırşehirliler için bir lokal açmak. Bu projemizi kısa zamanda faaliyete geçirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

YÖNETİMDE TANIDIK İSİMLER

Gölbaşı Kırşehirliler Derneği yönetiminde Gölbaşı Belediyesi Yerel Basın Koordinatörü Ziya Özkan,  Yetiş Mehmet adıyla bilinen Mehmet Kanık gibi isimler de yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2014, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER