Kaymakam Tülay Baydar Bilgihan tedbirleri inceledi!

Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan koronovirüs tedbirleri kapsamında çalışmalarını saha da da sürdürüyor. Yaptığı çalışmalar arasında, Gölbaşı Vefa Destek Grubu çalışanları ile birlikte 65 yaş üstü ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar giden Kaymakam Bilgihan vatandaşlarla sohbet edip ihtiyaçlarını sorarken, çalışma ekibine de teşekkür etti.

Kaymakam Tülay Baydar Bilgihan tedbirleri inceledi!
 Ankara girişi için Gölbaşı’nda uygulanan yol kontrol noktasına da giden Kaymakam Tülay Baydar Bilgihan güvenlik güçlerinden bilgi alıp, koronovirüs tedbirlerinin uygulamalarını yerinde gördü. 
    Gölbaşı Halk Pazarına da giderek hem esnaf hem de vatandaşın koronovirüs tedbirleri kapsamında uygulamaları yerinde gören Kaymakam Bilgihan, Gölbaşı Belediyesi  Zabıtasından da bilgi aldı. 
   Gölbaşı’nda, Gölbaşı Belediye personelininde içerisinde bulunduğu ilçemizde  428 Vefa Destek Gurubu Üyesi bulunduğunu belirten Kaymakam Bilgihan, 43 iletişim merkezi personeli  aranılan çağrılara anında cevap verildiğini,  vatandaşların banka işlemleri için  görevlendirilen 56 mutemedin bugüne kadar  1114 çağrının karşılanarak evdekalan vatandaşlara hizmet edildiğini belirterek, çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2020, 20:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER