Kaymakam Şahin, halkın ayağına gitti

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan; beraberindeki birim müdürleri ile birlikte mahalleleri ziyaret etmeye başladı.

Kaymakam Şahin, halkın ayağına gitti
 Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan; beraberindeki birim müdürleri ile birlikte mahalleleri ziyaret etmeye başladı.

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan; beraberindeki birim müdürleri ile birlikte mahalleleri ziyaret etmeye başladı. Gölbaşı’nda ilk defa geniş kapsamlı gerçekleştirilen ziyaretlerde Kaymakam Şahin Aslan muhtarlar ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sorunları birinci ağızdan dinleyecek

Tek tek vatandaşı dinledi

Hazırlanan ziyaret programı kapsamında Kaymakam Şahin Aslan’ın ve birim müdürlerinin ilk durağı İkizce Mahallesi oldu. İkizce Mahallesi’nin ardından Dikilitaş, Boyalık ve Oyaca Mahalleri ile devam eden ziyaretlerde Kaymakam Aslan, Kamu-Kurum ve Kuruluşlarında görevli birim müdürleri ile birlikte muhtarın ve vatandaşların şikâyetlerini dinledi. Vatandaşları tek tek dinleyen Kaymakam Aslan, ilgili kurum müdürlerine şikâyetleri not ettirerek, bu sorunların çözümü noktasında talimat verdi.

Ziyaretlerde Kaymakam Şahin Aslan’a Kaymakamlık birim Müdürlerinin yanı sıra, Gölbaşı Jandarma Komutan Vekili Mikail Kayhan, Gölbaşı Emniyet Müdürü Selim Sarıoğlu, Ziraat Odası Başkanı Sadullah Karaaslan ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarında görevli müdürler de eşlik etti.

Kaymakam Şahin Aslan yapmış olduğu ziyaretlerde, mahalle sakinlerinin yaşanan sıkıntıları muhtarlar aracılığı ile kendilerine iletmelerini isteyerek, “Sizler bize şikâyetlerinizi iletin. Bizler de hızlı bir şekilde çözüm arayışı içerisine girelim. Gerekli kurumlara bu şikâyetleri aktaralım.” şeklinde konuştu.

Memnuniyet verici

Yaklaşık 20 kişilik heyetle köy statüsünden mahalleye dönüşmüş olan bölgeleri gezen Kaymakam Şahin Aslan, yapmış olduğu ziyaretlerde yaşanan sorunları birer bir yerinde görerek incelemelerde bulundu.  Gölbaşı’nda ilk defa geniş kapsamlı yapılan ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise bu tür ziyaretlerin devam etmesi temennisinde bulunarak, başta Kaymakam Şahin Aslan olmak üzere ziyaret programına katılan herkese teşekkür ettiler.

Tüm mahalleler ziyaret edilecek

Gölbaşı Kaymakamlığı tarafından hazırlanan ziyaret programı kapsamında köyden mahalleye dönüşmüş olan yerleşim alanları teker teker ziyaret edilerek sorunlar yerinde dinlenecek. 

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2015, 03:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER