Kaymakam Bilgihan'dan anlamlı Ramazan Bayramı mesajı

Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan Ramazan Bayramı münasebetiyle yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

Kaymakam Bilgihan'dan anlamlı Ramazan Bayramı mesajı
 Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan Ramazan Bayramı münasebetiyle yazılı bir kutlama mesajı yayımladı. Kaymakam Bilgihan mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Kıymetli Gölbaşılı Hemşehrilerim, rahmet, bereket ve yardımlaşma ayı olan Ramazan ayını geride bırakmanın üzüntüsünü,  Ramazan Bayramına ulaşmanın heyecanı ve sevincini yaşıyoruz. Dünya ve ülkemizi de etkileyen Pandemiye rağmen bu güzel ayda birlik, beraberlik ve yardımlaşma duyguları artarak devam etmiştir.    Dünyanın gelişmiş ülkelerinin, insanlık değerlerinin sorgulandığı  bu zor dönemi, güçlü Devlet geleneğimiz, yüksek yardımlaşma, dayanışma ruhumuz ve inancımızla tüm dünyaya örnek olacak şekilde atlatmak üzereyiz, en kısa sürede atlacağımıza inancımız da tamdır."

"Vatandaşlarımızın  göstereceği sabır,  sosyal izolasyona dikkati ve itidali  ile bu sürecin başarıya ulaşması elbette hızlanacaktır. Bu itibarla,  Ramazan Bayramının  ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa  sağlık, esenlik, barış ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını kutluyorum."

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2020, 00:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER