Karaaslan'dan Gaziler günü mesajı

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Karaaslan'dan Gaziler günü mesajı
   Karaaslan, “Devletimizin ve milletimizin gazilerimize verdiği önemin, onlara duyulan minnet ve şükran duygularının ifadesi olarak ülkemizde her yıl 19 Eylül 1921 tarihi ’Gaziler Günü’ olarak kutlanmaktadır” dedi.
Başkan Karaaslan, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Şehit ve gazilere sahip çıkılmak en önemli görevlerimiz arasında yer almaktadır. 
bugün bu kutsal Vatan toprakları üzerinde hür ve bağımsız olarak yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçlu olduğumuzu unutmamalıyız.
Devletimiz gazilerimize yakışır şekilde imkân ve şartlara kavuşturulması ve gerek gazilerimizin gerekse şehit yakınlarının sorunlarının çözümü için gerekli ilgiyi göstermektedir.
Şehit ve gazilerimize, onların geride bıraktığı kutsal emanetlerine, sahip çıkacağımızı, gelecek nesillere daha müreffeh bir ülke bırakmak için milletçe sarsılmaz bir irade ile çalışmaya devam edeceğimizi bir vurgulamak istiyorum.
Bu düşüncelerle, 
Atatürk’e Gazi Unvanı ve Mareşal Rütbesi Verilmesinin Yıl dönümü ve Gaziler Günü’nde, Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2015, 23:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER