Karaaslan: Duruay yiğit başkan!

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Gölbaşı Belediyesi’nin geçmiş dönemde kalan borçları için kederlenilmemesi gerektiğine dikkat çekerken “Borç yiğidin kamçısıdır. Yiğit bir belediye başkanımız var.” dedi.

Karaaslan: Duruay yiğit başkan!
TV 5 ekranlarında yayınlanan Gündem Ankara programının canlı yayın konuğu olan Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, çarpıcı açıklamalar yaptı. Teşkilat olarak yerel seçimlerden başarıyla çıktıklarını hatırlatan Karaaslan “Yerel seçimlerin ardından, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Recep Tayyip Erdoğan’a yaklaşık yüzde 57’lik bir oy oranı ile destek olduk.” dedi.

KAPI KAPI GEZECEĞİZ

2015 yılında yapılacak olan genel seçimlerinde dikkat çeken Karaaslan “Genel seçimler oldukça önemli. İlk defa Recep Tayyip Erdoğan’sız bir seçime gideceğiz. Tüm teşkilat üyelerimizle birlikte mahalle mahalle, kapı kapı gezip Gölbaşı’nda Ak Parti’yi açık ara birinci yapacağız” diye konuştu. Gölbaşı Belediyesi’nin çalışmalarından övgüyle bahseden Karaaslan, sunucunun geçmiş dönemden kalan borçlarla ilgili sorusuna ise şu sözlerle yanıt verdi;

DURUAY İÇİN KONUŞTU: “YİĞİT BAŞKAN”

Yerel seçimlerde belediyeyi MHP’nin elinden aldık. MHP döneminden bizim dönemimize yaklaşık 40 milyon TL civarında bir borç kaldı. Kolay değil hizmet yapmak. Şu anda belediyemiz yapacakları projelerin alt yapısını hazırlıyor. Belediye başkanımız eski borçları ödemeye başladı. Borçlardan da şikayetçi değil. Borç yiğidin kamçısıdır. Bizim de yiğit bir belediye başkanımız var.” Şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2015, 19:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER