Karaaalililer Destek Sözü Verdi

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, tadilatı tamamlanan Karaali Kültür Merkezinin açılışını yaparken imarı tamamlanan yerlerin tapularını hak sahiplerine törenle dağıttı.

Karaaalililer Destek Sözü Verdi


Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, tadilatı tamamlanan Karaali Kültür Merkezinin açılışını yaparken imarı tamamlanan yerlerin tapularını hak sahiplerine törenle dağıttı.

Gölbaşı’nın Karaali Mahallesi iki mutluluk birden yaşadı. Tadilatı tamamlanan Karaali Kültür Merkezi törenle açılırken, imarı tamamlanan yerlerin tapuları da hak sahiplerine dağıtıldı. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, severek hizmet etmenin başarılarında en büyük etken olduğunu belirterek “Biz Gölbaşı sevdalısıyız” dedi.

Açılış ve tapu teslim törenine MHP MYK üyeleri İbrahim Çiftçi, Mehmet Ali Tanrıverdi, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katılırken açılışa Karaalili kadınlar da büyük ilgi gösterdi.

HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, törenlerde yaptığı konuşmada, belde ve köyden mahalleye dönüşen başta Karaali olmak üzere diğer yerleşim merkezlerinin göreve başladıkları 2009’dan sonra gerçek anlamda hizmet görmeye başladığını ifade etti. Başkan Odabaşı, konuşmasında özetle şunları söyledi:

“Göreve geldiğimiz günden itibaren zorlukları dert etmeden Gölbaşımıza ilave olan yerlerimize de hizmet için seferber olduk. Bu yerleşim yerlerimiz artarak devam eden hizmetlerimizle gerçek mahalle kimliğine kavuşmaya başladı.

“GÖLBAŞI’NDA OTURMAK AYRICALIK”  

Hizmetlerimizle birlikte Gölbaşı parlayan bir yıldız oldu, Gölbaşı’nda oturmak bir ayrıcalık oldu ki, biz bundan gurur duyuyoruz. Bizler Gölbaşı sevdalılarıyız. Hizmetteki başarımızın sırrı severek hizmetten geçiyor.

Karaali’de de bugüne kadar başta yol ve asfalt çalışmaları olmak üzere mezarlık tadilatı, okul, sağlık ocağı ve lojman tadilatlarını gerçekleştirdik. Eski belediye hizmet binasının da tadilatını tamamlayarak modern bir kültür merkezi haline dönüştürdük. İki salonu, 4 ofisi ve diğer müştemilatları ile kültür merkezimiz Karaali’mize hayırlı olsun.”

Başkan Yakup Odabaşı’na konuşmasının ardından Karaali Mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı mahalle muhtarları tarafından teşekkür plaketi verildi.

Daha sonra Karaali Mahallesinde imar çalışmalarını tamamlanan yerlerin tapuları Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, MHP MYK üyeleri İbrahim Çiftçi, Mehmet Ali Tanrıverdi ve MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy tarafından vatandaşlara dağıtıldı. Tapu teslim töreninden sonra misafirlere etli pilav ikram edildi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2013, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER