Kapatamazsınız!...

Gölbaşı Belediye Başkanı bir ilke daha imza attı. Gölbaşı’nda ‘%1 bile okunmuyor’ diyerek hafife aldığı ve küçük gördüğü yerel gazetelerin kapanması için harekete geçti.

Kapatamazsınız!...
 Gölbaşı Belediye Başkanı bir ilke daha imza attı. Gölbaşı’nda ‘%1 bile okunmuyor’ diyerek hafife aldığı ve küçük gördüğü yerel gazetelerin kapanması için harekete geçti. 

2009 seçimlerinde yerel medyayı kullanarak Hem o dönemin mevcut belediye Başkanı A.Nasır Haşlak’ı eleştirmiş hem de seçim propagandası yapmış olan Odabaşı, Gölbaşı’nda yayın hayatını sürdüren Gölbaşı Taraf, Süper Yeni Haber ve Gölbaşı Net Haber Gazetesi’nin kapatılması ve yayınının durdurulması için Seçim Kurulu’na şikâyette bulundu. 

Kendisi aleyhinde haberler çıkardığını iddia ederek YENİ HABER GAZETESİ, NET HABER, TARAF GAZETESİ’ni  İlçe seçim kuruluna şikâyet eden Odabaşı, bu gazetelerin toplatılmasını talep ederken  YAYININ DURDURULMASI  yönünde talepte bulundu. 

Sayın Odabaşı şunu unutmamalıdır ki 5 yıl boyunca kendisini öven ve hizmetlerini tanıtan haberlerde diğer gazeteler gibi bu gazeteler aracılığıyla da yapılmıştır. 

24 Temmuz Basın Bayramları nedeniyle  yaptığı açıklamada basının özgürlüğünden bahseden Odabaşı’nın seçimlere birkaç gün kala böyle bir girişimde bulunmasını anlamsız buluyor, “Hem gazetecilere dava açıp hem de nasıl basın özgürlüğü istenebiliyor?” sorusunu kendisine yöneltiyoruz. 

İlçe seçim kurulu karar verdi

Başkan Odabaşı'nın İlçe seçim kuruluna yerel gazeteler için durdurma ve toplatma yönündeki dilekçeyi karara bağladı. Karara göre seçim yasaklarına aykırı bir işlemin olmadığı şikayet konusunun genel hükümlere tabi olduğu kararına vararak Odabaşı'nın talebini yersiz buldu

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2014, 20:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
YİĞİT
YİĞİT - 10 yıl Önce

YAZIKLAR OLSUN YAKUP ODABAŞI VE YANDAŞLARI KENDİNE GEL SEN DAĞA ÇOOOOK BIYIKLARINI YİYECEKSİN İNŞALLAH 30 MART’TAN SONRA ÜLKEYİDE TERK ET YALNIZ M H P GÖLBAŞI İLÇE NE YAPACAK İNŞALLAH ONLARDA TOPLUCA İSTİFA EDERLER ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN…!!! DEĞERLİ YEREL BASIN MENSUPLARI KARDEŞLERİM GÖLBAŞI SİZİN YANINIZDA ONURSAL MÜCADELENİZE DEVAM YOLUNUZ AÇIK OLSUN…

SIRADAKİ HABER