Kafkas Kültürü Gölbaşı’nda Tanıtıldı

Sahil Park’ta düzenlenen Gölbaşı Şenliği’nde Kafkas kültürü Gölbaşı halkına tanıtıldı.

Kafkas Kültürü Gölbaşı’nda Tanıtıldı

Sahil Park’ta düzenlenen Gölbaşı Şenliği’nde Kafkas kültürü Gölbaşı halkına tanıtıldı. Gölbaşı Kafkas Birliği Derneği Başkanı Tolga Gencer ve Kafkas Birliği Derneği yönetim üyeleri Kafkas kültürünün tanıtıldığı stantta yer aldı ve Kafkas kültürünü tanıttı. Tanıtım standını farklı siyasi parti üyeleri de ziyaret etti.

Şenlikte Kafkas rüzgarı…

Sahil Park’ta 20-23 Eylül tarihleri arasında 10.su düzenlenen Gölbaşı Şenlikleri renkli görüntülere şahit oldu. Kafkas Birliği Derneği’nin standında Kafkas kültürü Gölbaşı halkına tanıtıldı. Halkın büyük katılım gösterdiği şenlikte Kafkas Birliği Derneği Başkanı Tolga Gencer ve yönetim kurulu üyeleri tanıtım standında bizzat bulundular. Tanıtım standını farklı siyasi parti üyeleri ziyaret etti ve siyasiler stant çevresinde bir araya geldi. Stantta Kafkas kültürüne ait yiyecek ve içecekler tanıtılırken şenlik boyunca Kafkas halk dansları oynandı ve Kafkas kültürüne ait yöresel şarkılar söylendi.

Gölbaşı Şenliği’nde katılımcılar doyasıya eğlenirken, Kafkas Birliği Derneği standına da yoğun ilgi gösterdiler. Gölbaşı halkı Kafkas kültürünü 3 gün de olsa yakından tanıma fırsatı buldu.








Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2013, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER