Kadınlar Günü’nde Doyasıya Eğlendiler

Gölbaşı Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için düzenlediği özel programda konser veren Gülşen Kutlu ve Fasl-ı Nisa, Gölbaşılıları şarkılarıyla coşturup, keyifli dakikalar yaşattı.

Kadınlar Günü’nde Doyasıya Eğlendiler
Gölbaşı Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için düzenlediği özel programda konser veren Gülşen Kutlu ve Fasl-ı Nisa, Gölbaşılıları şarkılarıyla coşturup, keyifli dakikalar yaşattı.


Gölbaşı Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırladığı programda konser veren ünlü sanatçılar Gülşen Kutlu ve Fasl-ı Nisa, Gölbaşılıları coşturdu. Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu’nda ki konserde, en sevilen parçalarını seslendiren Gülşen Kutlu Gölbaşılılar da hep bir ağızdan eşlik etti. Kutlu, konserde Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın eşi Hatice Duruay’a da mikrofon uzattı. Sanatçı ile kısa bir düet yapan Hatice Duruay, vatandaşlardan büyük alkış aldı. Cumhuriyet Kapalı Salonu’nda verilen konsere Gölbaşılıların ilgisi büyük oldu. Vatandaşlar, ünlü sanatçı Gülşen Kutlu şarkılarına eşlik edip alkış tuttu.

 



Konserden önce konuşma yapan Gölbaşı Belediye Başkanı’nın eşi Hatice Duruay, konsere gelen vatandaşlara teşekkür edip, salondaki kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Hatice Duruay, yaptığı konuşmada şunları söyledi: ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Gölbaşı Belediyemizin düzenlemiş olduğu programa hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Dünya var olduğundan bu yana topluma yön veren, doğumdan ölüme kadar varlığını ta yüreğimizde hissettiğimiz, hayatın temelinin sevgiden ibaret olduğunu bizlere hatırlatan,eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, ailenin ve toplumun temel taşı kadınlarımız. Bizler adını dünya tarihine kahramanlığıyla, cesareti ile, fedakarlığıyla yazdırmış Kurtuluş savaşında düşman işgaline karşı ülkesini, canını ortaya koyarak koruyan, cepheye top ve mermi yetiştiren Anadolu kadınlarıyız.

 



365 günün sadece bir gününü Kadınlar Günü olarak kutlamak yetmez. Bize her gün Kadınlar günü. Bu gün hangi aileye yardım edeceğiz, bu gün hangi kadının elinden tutacağız derdi ve tasasıyla beraber olmak dileğiyle burada bulunan kadınlarımızın şahsında tüm kadınlarımızın 8 Mart Kadınlar Günü’ nü kutluyor, saygılar sunuyor ve hepinizi Allah’ a emanet ediyorum’ dedi.

 



Konser bitiminde ünlü sanatçıyı tebrik eden Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın eşi Hatice Duruay,Gülşen Kutlu’ya Gölbaşı Mogan Bıçaktan Ankara Kaması ve çiçek hediye etti.



Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2015, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER