Kadastro Yollarında Çalışma

Gölbaşı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri mahallerde bulunan tarım ve kadastro yollarında tadilat ve onarım çalışması yapıyor.

Kadastro Yollarında Çalışma
Gölbaşı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri mahallerde bulunan tarım ve kadastro yollarında tadilat ve onarım çalışması yapıyor. Gölbaşı Belediyesi ekipleri kış aylarında aşırı yağışlardan bozulan mahallerde bulunan tarım ve kadastro yollarında tadilat ve bakım onarım çalışması yapıyor.


Ekipler Gölbek, Selametli, Karagedik, Oğulbey, KaraoğlanMahallerinde tarım ve kadastro yollarını iş makineleri ile düzelterek stabilize malzeme seriyor. Ayrıca ekipler su basma ihtimali olan yollarda kanal ve büz çalışması yapıyor.

 

Amaç Çiftimize Yardımcı Olmak

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ‘Amacımız Çiftçimize yardımcı olmak’ diyerek, ‘Tarım ve kadastro yolları çiftçilerimizin tarım arazilerine gittikleri ve kullandıkları yollardır. Çiftçilerimiz tarım yaparken bu yollar çok bozuluyor. Bu yolları belediye olarak imkânlarımız çerçevesinde tadilatını ve onarımlarını yaparak çiftçilerimizin rahat etmelerini sağlamaya çalışacağız’ ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2015, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER