İYİ Parti Gölbaşı ilçe Başkanlığı yerel basınla kahvaltıda buluştu

İYİ Parti Gölbaşı ilçe Başkanlığı yerel basınla kahvaltıda buluştu

İYİ Parti Gölbaşı ilçe Başkanlığı yerel basınla kahvaltıda buluştu
 İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ve yönetimi yerel basınla bir araya geldi.

İY Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı ‘3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü’ nedeni ile kahvaltı programı düzenledi. Gölbaşı’nda görev yapan gazeteciler ile sabah kahvaltısında bir araya gelen İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, gazetecilerin gününü kutladı.  

Demokrasinin olmazsa olmazı

Aksoy yaptığı açıklamada halkı bilgilendirmek için olumsuzluklara göğüs geren, çoğu zaman zor şartlar altında çalışan gazetecilerin kutsal bir görevi üstlendiğini ifade ederek, “Gazetecilik dünyanın en zor ve fedakârlık isteyen mesleklerinden biri. Basın özgürlüğü de demokrasinin olmazsa olmazlarından. Basın ve medya kuruluşları, toplumun gözü kulağı ve sesidir. Sizler de bu kutsal görevi yerine getiren Gölbaşımızın değerli gazetecilerisiniz. Bu özel ve anlamlı günde sizlerle bir araya gelmekten mutluluk duydum. Gazetecilerin baskı altında bırakılmadığı, özgürce yazabildikleri günlere erişebilmek dileğiyle hepinizin 3 Mayıs Basın Özgürlüğü Günü’nü kutlar, başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

‘Türkçülük Günü’ kutlu olsun

Aksoy, 3 Mayıs Türkçülük Günü’nü de kutlayarak, “Türk Milletini çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmayı hedefleyen ve bu ülkü uğruna her türlü mücadeleye girerek, kahramanca yıllarını heba edenleri bugün rahmetle yad ediyor, 3 Mayıs Türkçülük Günü’nü kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

4 Mayıs imza çağrısı

            Başkan Aksoy, İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı olan Meral Akşener için düzenlenen imza kampanyası ile ilgili de davet çağrısında bulunarak, “Demokrasi adına siz değerli basın mensupları aracılığı ile vatandaşlarımızı 4 Mayıs’ta İlçe seçim kuruluna bekliyoruz. Bizler 4-9 Mayıs tarihleri arasında orada olacağız. Daha İYİ Türkiye, daha İYİ Gölbaşı için mücadelemizi vereceğiz. Herkesi de bu demokrasi şölenine bekliyoruz” dedi.

Sohbet havasında geçen kahvaltı programında Türkiye gündemi üzerine de fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Aksoy katılımlarından dolayı gazetecilere teşekkür etti. Program toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.  

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2018, 15:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER