İYİ Parti Gölbaşı 1. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi

İYİ Parti Gölbaşı 1. Olağan Kongresi Salıncak Kafe de partililerin katılımıyla gerçekleşti

İYİ Parti Gölbaşı 1. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi

 İlçe Başkanı Mahmut Aksoy’un açılış konuşmasını yaptığı kongrede divanın oluşmasının ardından Afrin şehitleri olmak üzere tüm şehitler için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra kongre başladı. Mevcut Başkan Mahmut Aksoy’un tek aday olarak katıldığı kongrede 100 delegeden 91’i oyunu alarak tekrar başkan seçildi.

Kongreye Sözcü Gazetesi Yazarı ve İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Ayşe Sucu, 15 Temmuz Gazisi ve kurucular kurulu üyesi Fatih Eryılmaz, İYİ Parti Çankaya İlçe Başkanı Dilşat Erdil, Bayburt Milletvekili Karabey Kadri Karaoğlu, siyasi parti temsilcileri ve partililer katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren İYİ Parti İlçe Başkanı Mahmut Aksoy konuşmasında göreve geldikleri günden beri kapılarının herkese açık olduğu kaydederek şunları söyledi;

Kapımız herkese açık

Parti kapılarının herkese açık olduğunu belirten Aksoy; “İlçe binasının açılışında da söylediğim gibi kapımız açık, ışığımız yanık, çayımız hazır, Türkiye’nin iyiliği için çalışıyoruz. Kurullarımız düzenli toplanıyor. Hem ülkemizde, hem de Gölbaşımızda olan biteni yakından takip ediyoruz. Halkımızın ve ilçemizin her meselesi ile ilgileniyor, bize ulaşan şikâyetlerin takibini yapıyoruz” dedi.

Gördüğümüz ilgi bize güç veriyor

Meslek kuruluşlarıyla, mahalli basınla ilişkiler kurmaya özen gösteriyor ve önem veriyoruz. Gölbaşımızın her noktasını çalışma alanımız kabul ederek hangi partiye mensup olursa olsun, herkese her yerde görüşlerimizi anlatıyoruz. Gördüğümüz ilgi ve alakanın bize güç verdiğini, şevkimizi artırdığını özellikle belirtmek istiyorum”

Türkiye’de ki sorunlar Gölbaşı’nda da var

Gölbaşı demek Türkiye’nin özeti demektir. Ülkemizde hangi sorunlar varsa Gölbaşı’nda da o sorunlar vardır. Türkiye ne arıyorsa, Gölbaşı da onu arıyor. Türkiye huzur arıyor, refah arıyor, adalet arıyor. İYİ Parti bu anlayışın neticesidir. İYİ Parti daralan, bunalan ve endişe içinde yaşayan halkımızın bulduğu çarenin adıdır. İYİ parti aynı zamanda bir cesurlar hareketidir.

Muhaliflere tahammül edemiyorlar

Ülkemizi yönetenler, devlet gücünü ve imkânlarını kullanarak, her yaptıklarının doğru,  her söylediklerinin doğru, her düşündüklerinin doğru olduğunu zorla kabul ettirmek istiyorlar. Kendilerinden olmayan hiç kimseye, hiçbir görüşe hayat hakkı tanımıyorlar. Hiçbir muhalif sese ve tavra tahammül edemiyorlar.

Cesurların partisidir

Aksoy konuşmasının devamında şunları kaydetti; “İYİ Parti her türlü engellemelere, baskıya, haksızlığa ve iftiraya rağmen hukuk dışına çıkmadan, kırmadan dökmeden, yapılamaz denileni yapmayı başaranların partisidir” diyerek İYİ Parti’nin cesurlar partisi olduğunu ifade etti.

Türkiye’nin iyiliği için yola çıktık

“Biz, bir kişinin ve bir partinin iyiliği için değil, Türkiye’nin iyiliği için yola çıktık” diyen Aksoy; “Ülkemiz için, milletimiz için iyi olanın peşindeyiz. Sadece ve sadece Türkiye’nin iyiliğini istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin demokratik, laik yapısı ve bütünlüğüyle sorunu olmayan, Cumhuriyetimizin kuruluş ilkeleri ve milletimizin değerlerinde birleşen herkesi iyilerin evine davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

Aysel Eser, Aysemin M.Karaşen, Aynur Saran, Çetin Akliman, Erdoğan Gülhan, Ercan Kör, Ergün Günyüzü, Erhan Öztürk, Fatma Türkay, Güçlü Emre Özgür, Güzide Uygur, Hakan Aydın, Harun Özcan, Havva Eldekçi, Hilmi Ulubey, İlim Özden, Kayhan Demir, Lilya Sabir Kürüm, Mehmet Öztürk, Mehmet Söğütdelen, Murat Metin, Nurettin Özuzuma, Oktay Aldemir, Osman Tutar, Ömer Aşkın, Ömürden Işık, Özden Sel, Saniye Çiftçi, Serdar Şentürk, Serkan Ergün, Yahya Ünal, Yüksel Kozan

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2018, 04:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER