İşte Hükümet Desteği böyle bir şey...

Meclis Başkanı ve Bakanlar Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ı makamında ziyaret etti ve gölbaşı'nın sorunlarının çözümü için istişarede bulundular.

İşte Hükümet Desteği böyle bir şey...
 Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı makamında ziyaret eden TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başkan Duruay’ı tebrik edip, çalışmalarında başarılar diledi.



Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı makamında ziyaret etti.  30 Mart yerel seçimlerini kazanarak Gölbaşı Belediye Başkanı olan Fatih Duruay’ı makamında tebrik eden Cemil Çiçek, Başkan Duruay’a Gölbaşı’nda yapacağı çalışmalar için de başarılar diledi. Başkan Fatih Duruay’ı makamında ziyaret eden Cemil Çiçek, Başkan Duruay’a bir de tebrik plaketi verdi.

KONYA YOLU VE MOGAN’A ÇÖZÜM ARADILAR

Belediye Meclis üyelerinin de bulunduğu Cemil Çiçek’in ziyareti sırasında, Gölbaşı’na yapılacak hizmetlerle ilgili karşılıklı beyanlarda bulunuldu. Gölbaşı’nı daha güzel bir kent haline getirebilmek için düşündükleri fikirleri beyan eden Cemil Çiçek ve Başkan Fatih Duruay’ın üzerinde durdukları ana konular; Konya Yolu ve Mogan Gölü oldu. İkili, Mogan Gölü’nün temizlenmesi ve Konya Yolu probleminin çözülmesi üzerinde ortak çözüm önerilerinde bulundu.

“ZİYARETİ BİZİ ONURLANDIRDI”

Kendisini makamında ziyaret ederek tebrik eden Meclis Başkanı Cemil Çiçek’in ziyaretinden duyduğu mutluluğu ifade eden Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Çiçek’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Meclis Başkanı’na Gölbaşı’na verdiği değerden dolayı da teşekkür eden Başkan Duruay, “ Meclis Başkanımız, ziyaretleriyle bizi onurlandırdı. Bize ve Gölbaşımıza verdiği değerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı makamında ziyaret ederek, başkanlık görevinde başarılar diledi.


Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik tarafından makamında ziyaret edildi. Mazbatasını alıp göreve başladığı günden bu yana makamında tebrikleri kabul eden Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı son olarak Hüseyin Çelik ziyaret etti. Başkan Fatih Duruay’ın başkanlık görevini çiçek vererek kutlayan Hüseyin Çelik, Başkan Duruay’a Gölbaşı için yapacağı hizmetlerde de başarılar diledi.

ZİYARET İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Hüseyin Çelik’in kendisini makamında ziyaret edip, tebrik etmesinden duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Fatih Duruay, ziyaretinden dolayı Çelik’e teşekkür edip, şunları söyledi; “Sayın Genel Başkan Yardımcımız Hüseyin Çelik’in ziyareti bizi çok mutlu etti. Onların varlıklarıyla bize destek olmaları, Gölbaşımız için yapacağımız çalışmalara yansıyacaktır.  Sayın Çelik’e Gölbaşımıza verdiği değer ve yapmış oldukları ziyaret için çok teşekkür ediyorum.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gölbaşı Belediyesi’ni ziyaret ederek Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a görevinde başarılar diledi.

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı makamında ziyaret etti. Başkan Fatih Duruay’ı başkanlık görevi için tebrik eden Bakan Yıldız, Başkan Duruay’a görevinde başarılar diledi. Gölbaşı Kaymakamı Şevket Cinbir’in de bulunduğu Bakan Taner Yıldız’ın ziyareti sırasında; Bakan Yıldız, Gölbaşı’nın Ankara için çok önemli olduğunu vurgulayarak, Gölbaşı’nda yapılacak her projenin mutlaka destekleneceğini söyledi.

BAKANDAN BAŞKAN DURUAY’A MÜJDE

Başkan Fatih Duruay’ı ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Başkan Duruay’a bir de müjde verdi. Başkan Fatih Duruay’ın başkanlık hediyesi olarak kabul etmesini isteyen Bakan Taner Yıldız, Gölbaşı’ndaki Türkiye Petrolleri’nin başka bir yere taşınıp, arazinin boşaltılacağını ifade ederek, “Türkiye Petrolleri’nin konumu itibariyle Gölbaşı’nın yapısını ve dokusunu bozduğuna inanıyoruz. Başkanımızın bizden talep edeceğini düşünerek ona bir seçim hediyesi verelim istedik. Türkiye Petrolleri’ni en geç bir yıl içerisinde başka bir yere taşıyarak, şu an bulunduğu alanı boşaltacağız” dedi.

BAKAN YILDIZ’A TEŞEKKÜR ETTİ

Bakan Taner Yıldız’a vermiş olduğu müjde ve yaptığı ziyaret için teşekkür eden Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ise, “Sayın Bakanımızın ziyareti bizi çok memnun etti. Buraya gelerek bize destek ve başarılarını sunması, bizi güçlendirdi. Gölbaşımıza ve bize vermiş oldukları değere layık olacağız. Kendisine ziyareti ve yapmış olduğu sürpriz için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

 

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2014, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER