İrfan Özüdoğru Şehit yürüyüşünde sırıttı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde aynı gün ve saatte Sarıkamış şehitlerini anma programı düzenlendi.

İrfan Özüdoğru Şehit yürüyüşünde sırıttı
 Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde aynı gün ve saatte Sarıkamış şehitlerini anma programı düzenlendi.

Sarıkamış şehitlerini anma programları kapsamında başkent Ankara`da düzenlenecek program için binlerce genç, Eymir Gölü`nde toplandı. 

Program kapsamında yaklaşık 3 bin kişi, başlangıç noktası olan Eymir Gölü`nde bir araya geldi.

SPOR MÜDÜRÜ DE BÖYLE BİR PROGRAM DA GÜLERSE...

Yürüyüş öncesi Gençlik Spor İlçe Müdürü İrfan Özüdoğru'nun fotoğraf çekimi sırasında gülmesi dikkat çekti.

Katılımcılar, 6 kilometre uzunluğundaki yürüyüş boyunca `Şehitler ölmez vatan bölünmez` diye bağırdı. Gençler, Eymir Gölü`nden başlattığı yürüyüş, Polis Akademisi yolu güzergahı, Özel Harekat Daire Başkanlığı Şehitlik Anıtı`nın önündeki Gölbaşı Şelalesi`nde sona erdi. 6 kilometrelik yürüyüş güzergahında soğuk havaya aldırış etmeden ellerinde bayraklarla yürüyen gençler, Sarıkamış şehitlerini andı.

Düzenlenen etkinliğe Kaymakam Şahin Arslan, Belediye Başkanı Fatih Duruay, bir kaç meclis üyesi, AK Parti Gençlik Kolları 60 kişi ile birlikte yaklaşık 3 bin kişi katıldı. 

Program sonunda bulgur pilavı, ayran ve elma ikramı yapıldı. Gölbaşı Belediyesi`nde çay ve su ikramı yaptı. Sarıkamış şehitleri için dualar okundu. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, `Sarıkamış Şehitlerimizi anmak için Gölbaşı`mızda böyle bir etkinliğin yapılması bizleri mutlu eti. Allah bizlere böyle bir acı tekrar yaşatmasın. Gölbaşı Belediyesi olarak bu tür etkinliklerin yapılması için her zaman desteğe hazırız` diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2016, 00:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER