İlk Teşekkür Aksakal'dan

MHP’li yönetimin bu uygulamasına meclis üyeliği süresinde tepki gösteren ve Odabaşı’nı partizanlıkla suçlayan Aksakal Yeni Başkan Fatih Duruay’ın talimatları üzerine çakma ‘TC’ ibaresinin kaldırılmasının ardından Duruay’a teşekkür etti.

İlk Teşekkür Aksakal'dan

 Geçtiğimiz yıl Atatürk Sahil Parkı girişine konulan 3 hilal tabelası o dönem mecliste büyük tartışmalara neden olurken, CHP’li Yusuf Aksakal ve AK Partili Fatih Duruay  tabelada manipülasyon yapıldığını iddia ederek, “TC” ibaresinin kanunlara uygun şekilde yazılması gerektiğini söylemişlerdi.

“ARKADAŞLAR ŞEKİL YAPMIŞ” DEMİŞTİ

Muhalefetin bu tavrına karşı çıkan eski belediye Başkanı Yakup Odabaşı ise “Arkadaşlar şekil yapmış” diyerek 3 hilale benzeyen tabelaya sahip çıkmıştı. 30 Mart yerel seçimleri sonrasında Belediye Başkanı olan Fatih Duruay’ın ise ilk işi 3 hilali andıran tabelayı kaldırmak oldu. Duruay, TC ibaresini kanunlara uygun olarak tabelaya yerleştirme talimatı verdi.

AKSAKAL TEŞEKKÜR ETTİ..

MHP’li yönetimin bu uygulamasına meclis üyeliği süresinde tepki gösteren ve Odabaşı’nı partizanlıkla suçlayan Aksakal Yeni Başkan Fatih Duruay’ın talimatları üzerine çakma ‘TC’ ibaresinin kaldırılmasının ardından Duruay’a teşekkür etti. Sosyal Paylaşım sitesi üzerinden yaptığı yorumda CHP’li Yusuf Aksakal, “Belediye Başkanı sayın Fatih Duruay’ı, Atatürk Sahil Parkı girişindeki parti simgesini kaldırdığı için kutluyorum” ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2014, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER