İlçe yoktu, Aksu oradaydı

Kortej yürüyüşü ile start alan Gölbaşı Şenliği’nde AK Partili meclis üyeleri yer almazken, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu ise Şenliğe katıldı.

İlçe yoktu, Aksu oradaydı
 Gölbaşı Belediyesi’nin düzenlediği 9. Uluslararası Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği start aldı. Festival öncesinde Hakkari Dağlıca’da yaşanan terör saldırısı sonucunda şehit olan 8 askerimizin olması nedeniyle AK Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyelerinden bazıları böyle bir ortamda şenliğe katılmayacaklarını beyan etmişlerdi. Dün kortej yürüyüşü ile start alan Gölbaşı Şenliği’nde AK Partili meclis üyeleri yer almadı.

AKSU ORADAYDI AMA İLÇE YOKTU

Gölbaşı Şenliği’ne çok sayıda siyasi bürokrat katılırken Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu da Şenlik’te yer alan isimler arasında oldu. Aksu’nun Şenliğe katılması takdirle karşılanırken, AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı’nın Genel Başkan Yardımcılarının bulunduğu bir programda yer almamaları saygısızlık olarak nitelendirildi.

Ak Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri’nden sadece Mehmet Aktay ve Yasin Dayanç’ın hazır bulunduğu şenlikte konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’ndan da övgüyle söz etmesi de dikkatlerden kaçmadı. Samimi ve içten tavırlarıyla beğeni toplayan Aksu, açılışın ardından başka bir programa katılmak üzere Gölbaşı’ndan ayrıldı.

KONSERLERİ ANLADIK DA BU NEYİN NESİ!

Gölbaşı’nı tanıtmak amacıyla her yıl düzenlenen Gölbaşı Şenliği’ne AK Partili Meclis üyelerinin katılmaması hoş karşılanmadı. Konserlere katılmama kararı almalarının doğal olduğunu dile getiren bazı katılımcılar, en azından açılışa katılmaları gerektiğinin altını çizdiler.

CHP’LİLER YALNIZ BIRAKMADI

CHP Gölbaşı İlçe Örgütü Başkanı Ercan Şimşek ve Meclis Üyesi Yusuf Aksakal da açılışa katılan isimler arasındaydı. Şenliğe ayrıca CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın, CHP Altındağ İlçe Başkanı Ozan Vural ve CHP Ankara İl Yönetim Kurulu üyelerinin katılmasını da takdirle karşılandı. CHP’liler kortej yürüyüşüne katılırken Şenliğin eğlence kısmında yer almadılar. 





Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2012, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER