İftara yoğun ilgi

Gölbaşı Belediyesi’nce Karşıyaka ve G.O.P Mahalle sakinlerine verilen sokak iftarı, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

İftara yoğun ilgi
 Gölbaşı Belediyesi’nce Karşıyaka ve G.O.P Mahalle sakinlerine verilen  sokak iftarı,  vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Gölbaşı Belediyesi’nin Karşıyaka ve G.O.P Mahalle sakinlerine  düzenlediği sokak iftarında binlerce Gölbaşılı buluştu. Gölbaşı Karşıyaka Mahallesi İnönü Caddesinde yapılan toplu iftar programı büyük ilgi gördü ve  iftara yaklaşık 4 bin  vatandaş katıldı. İftara katılan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, tek tek iftar masalarını dolaşarak vatandaşlar ile selamlaştı ve ramazanlarını tebrik etti.

İftarda konuşan Belediye Başkanı Duruay, iftar buluşmasına ilgi gösteren herkese teşekkür etti. Başkan Duruay, “Ramazanın birlik, beraberlik ve huzur ayı olduğunun en güzel örneği işte bu güzel tablodur.Siz değerli hemşehrilerimizin Mübarek Ramazan ayını kutluyorum “ ifadelerini kullandı.

Gölbaşı’nda Her Mahallede İftar Sofrası Kurulacak

Gölbaşı Belediyesi tarafından bu yıl Gölbaşı merkez mahalleler ile eskiden belde belediyesi iken şimdi mahalleye dönüşen yerlerde de toplu iftar programı yapacak.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2016, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER