İbrahim Karaca: Elimizi taşın altına koymaya hazırız

CHP Gölbaşı İlçe Teşkilatı mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek, yerel seçim sonrasında fikir alışverişinde bulundu.

İbrahim Karaca: Elimizi taşın altına koymaya hazırız
 CHP Gölbaşı İlçe Başkanı İbrahim Karaca, CHP Meclis Üyeleri Hüseyin Çakmak, Özgür Ökmen, Sinan Acar, Fikret Bahadan’ın katıldığı toplantıda 31 Mart yerel seçiminde yeniden seçilen ve yeni seçilen muhtarlardan mahallelerinde ki sorunlar hakkında bilgi alındı.

Ankara Barosu Gölbaşı Tesislerinde düzenlenen toplantıda, bir konuşma yapan CHP Gölbaşı İlçe Başkanı İbrahim Karaca, CHP Gölbaşı İlçe Örgütü olarak Gölbaşı’nda ki sorunların çözümü için ellerini taşın altına sokmaya hazır olduklarını söyledi.

Karaca; “Seçim süreci sona erdi şimdi daha zor bir süreç bizi bekliyor. Oda hizmettir. Bundan sonra bizim hep birlikte yapmamız gereken tek şey var oda hizmeti vatandaşa ulaştırmaktır. Artık rozetler çıkmıştır. Biz artık vatandaşa nasıl hizmet edeceğiz bu noktada yoğunlaştık. Mahallemizin sorunlarından Büyükşehirde çözülmesi gerekirse biz yükün altına elimizi koymaya hazırız. Elimizden geleni yapacağız. Bilin ki Büyükşehirle ilgili bir problem olduğunda bir telefon uzağındayız” dedi.

CHP meclis üyeleri Hüseyin Çakmak, Özgür Ökmen, Sinan Acar, Fikret Bahadan muhtarlara her zaman yanlarında olduklarını belirterek, karşılaştıkları sorunların hem Gölbaşı hem de Büyükşehir Meclis Gündemine taşımaya hazır oluklarını söylediler.

CHP meclis üyeleri muhtarlarla telefonları vererek, muhtarların istedikleri sorunların çözümü için meclis gündemine taşımaya hazır olduklarını söylediler.

Programda ayrıca muhtarlardan mahallerindeki sorunların yazmaları için kâğıtlar dağıtıldı. Mahalle muhtarlarda mahallerindeki en büyük sorunları çözülmesi için yazarak CHP Gölbaşı Meclis Üyelerine teslim etti.  

still0427_00000.jpgstill0427_00002.jpg

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2019, 21:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER