Hemşehri Dernekleri Karageçili’de Biraraya Geldi

Hemşehri Dernekleri Karageçili’de Biraraya Geldi

Hemşehri Dernekleri Karageçili’de  Biraraya Geldi
 Hemşehri Dernekleri Karageçili’de  Biraraya Geldi

Gölbaşı Kırıkkaleliler Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıda Gölbaşı’ndaki hemşehri dernekleriyle bir araya gelen Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Gölbaşı Kırıkkaleliler  Derneği tarafından  düzenlenen birlik beraberlik programı Kırıkkale ili Karakeçili ilçesinde gerçekleşti. Gölbaşı Kırıkkaleliler  Derneği Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Behsat Aydemir  tarafından organize edilen programa, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay,Belediye Meclis Üyeleri ve Gölbaşı Hemşehri Dernekleri başkanları ve temsilcileri katıldı. Heyet Karakeçili Belediyesini ziyaret ederek, Karakeçili Belediye Başkanı Hüzeyin Özçelik’e makamında ziyarette bulundular.Karakeçili Belediye Başkanı Hüzeyin Özçelik Başkan Duruay’a ve heyete günün hatırası olarak Kayı boyu bayrağı hediye etti. Ziyaretin ardından heyet, Karakeçilide yapılan Selçuklu dönemine ait tarihi yerlerde yapılan kazı çalışmalarını incelediler.

 Derneklerimiz ile bir araya gelmek beni çok mutlu ediyor

    Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, derneklerin önemine değinerek; ‘Derneklerimiz ile bir araya gelmek beni çok mutlu ediyor. Hemşehri derneklerimizle bugün olduğu gibi her zaman el ele, gönül gönüle olduk. Bugün Gölbaşı Kırıkkaleliler  Derneği’nin bizi böyle bir güzel ortamda misafir etmesi misafir etti. Hemşeri derneklerimizin bu tür organizasyonlar ile bizleri biraya getiriyorlar ve birlik beraberliğimizi sağlıyorlar". İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, 16:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER