Haydi Yaz Spor Okullarına

Gölbaşı Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği yaz spor okulları bu yıl da açılacak. 8 branşta açılacak yaz spor okullarının kayıtları 25 Mayıs’da başladı.

Haydi Yaz Spor Okullarına
Gölbaşı Belediyesi’nin geleneksel yaz spor okulları bu yıl da açılıyor. Futbol, Basketbol, Voleybol, Taekwando, Bayan Futbolu, Atletizm, jimnastik , Kick Boks branşlarında profesyonel antrenör ve öğretmen kadrosu ile eğitim verecek yaz spor okullarına kayıtlar, 25 Mayıs’ta başladı.15 Haziran 2015

 

Yaz spor okullarına kayıtlar 15 Haziran’da sona erecek olup Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Muhsin Yazıcıoğlu tesislerinde yapılacak. Kız ve erkek öğrencilerden oluşacak yaz spor okullarına kayıt yaptıran öğrencilere şort, forma ve tozluk hediye edilecek. Ayrıca kursiyerlere, Gölbaşı içerisinden ve TOKİ Konutlarından ücretsiz servis sağlanacak. Kayıtlar için gerekli bilgiler 485 54 65 – 485 43 41 nolu telefonlardan alınabilecek.

 

BAŞKAN DURUAY’DAN DAVET

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, geleneksel hale gelen yaz okullarına Gölbaşılı öğrencileri davet etti. Duruay, yaz okullarının çocukların tatillerini verimli şekilde geçirmeleri ve sevdikleri bir spor dalında kendilerini yetiştirmeleri açısından büyük fırsat olduğunu ifade etti.






Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2015, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER