Haşlak: Teşkilat bize yanlış yaptı

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Abdulnası Haşlak, konuk olduğu programda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Haşlak: Teşkilat bize yanlış yaptı
 Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Abdulnası Haşlak, konuk olduğu programda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Kanal A’da “Başkanlar Konuşuyor” programına canlı yayın konuğu olan Abdulnasır Haşlak “Teşkilatla ve seçim çalışmalarıyla ilgili bize karşı birtakım yanlışlıklar yapıldı.” dedi.

Canlı yayında aday adaylığı süreci, projeleri ve belediye başkanlığı döneminde yaptığı hizmetler hakkında bilgi veren Haşlak, 2009 yerel seçimlerine yönelikte çarpıcı açıklamalar yaptı.

İL GENELDEN DE, BELEDİYE MECLİSİNDEN DE FAZLA OY ALDIK

Dönemin Ak Parti İlçe Teşkilatını, il genel ve belediye meclis üyelerini suçlayan Haşlak “Gölbaşılı hemşerilerimiz, Gölbaşı’nda bizim hizmet yaptığını gayet iyi biliyorlar. Seçimi kaybetmemizin nedenleri de var ama bunlara girmeye çok gerek yok. Biliyorsunuz yerel seçimlerde partinin oyu İl Genel meclisidir. Biz geçen seçimlerde kaybettik ama il genel meclisinden de, belediye meclisinden de daha fazla oy alarak kaybettik.” dedi.

BİZE YANLIŞ YAPILDI

Sunucunun “Bunu neye bağlıyorsunuz?” sorusuna ise Haşlak çarpıcı bir yanıt verdi;

“Teşkilatla ilgili ve seçim çalışmalarıyla ilgili bir takım yanlışlıklar yapıldı. Bize karşı bir takım yanlışlıklar yapıldı. Gölbaşılı hemşerilerimiz bunu zaten biliyor.”

ADAY GÖSTERİLMESEKTE YİNE ÇALIŞIRIZ

Adaylığın partinin takdiri olduğuna dikkat çeken Haşlak “Biz bu yıllardır bu davanın içindeyiz. Olsakta eyvallah, olmasakta. Biz yine partimizin bir ferdiyiz, yine çalışırız. O konuda hiçbir tereddütümüz yok.” dedi.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2013, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER