Haşlak, istifaya davet etti...

Gölbaşı Belediye Eski Başkanı A.Nasır Haşlak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Karabulut’u istifaya davet etti.

Haşlak, istifaya davet etti...
  Gölbaşı Belediye Eski Başkanı A.Nasır Haşlak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Karabulut’u istifaya davet etti.

İSTİFAYA ÇAĞIRDI

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen AK Parti İlçe Danışma Kurulu toplantısında Gölbaşı Belediye eski Başkanı A.Nasır Haşlak’ın beklenmedik çıkışı dikkat çekti.

AK Parti ilçe teşkilatının fikir alışverişinde bulunmak ve sorunlara çözüm getirmek amacıyla her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği ilçe danışma kurulu toplantısında Haşlak’ın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Karabulut’u istifaya çağırdığı öğrenildi.

Gölbaşı Anadolu Lisesi öğretmenlerinin öğrencilerini örgütleyerek Gezi eylemlerine katılmasını sağladığını AK Parti 23. dönem Sakarya Milletvekili, AK Parti Ankara İl Koordinatörü Recep Yıldırım’ın da bulunduğu  İlçe Danışma Kurulu toplantısında dile getirdi.

YILDIRIM’DAN DESTEK

Haşlak’ın Anadolu Lisesi öğretmenlerinin öğrencileri eyleme katılmaya teşvik etmesini doğru bulmadığını dile getirerek, Yıldırım’a eğitim kurumuna yakışmayan bu durumun gözden geçirilmesi gerektiğini ifade ettiği, AK Parti 23. dönem Sakarya Milletvekili, AK Parti Ankara İl Koordinatörü Recep Yıldırım da Haşlak’ın bu söylemlerine destek verdiği öğrenildi.

SİYASETE KARIŞIYORLAR

İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda yaşanan olaylardan duyduğu rahatsızlığı dile getiren Haşlak, Gölbaşı Net Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ziya Özkan’ın sorularını yanıtladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün siyasete karıştığını dile getiren Haşlak, özellikle Anadolu Lisesi eğitimcilerini ve öğrencilerini işaret ederek, gezi eylemlerine destek verdiklerini ve Başbakan’a hakaret ettiklerini iddia etti.

Haşlak, ‘bunların bütün müsebbibi İlçe Milli Eğitim Müdürüdür’ diyerek, “eğer okullarına sahip olmuyorsa gereğini yapsın ve istifa etsin” dedi.

ÖĞRENCİLERİ ÖRGÜTLÜYORLAR

Anadolu Lisesi öğretmelerinin öğrencileri Kızılay’daki Gezi eylemlerine götürdüğünü iddia eden Haşlak, “Çocukların beyinlerini zehirlemek ne demek. Onlar ilim irfan öğrenecekler. Çocukları şimdiden siyasallaştırıyorlar ve bu tür eylemlere yönlendiriyorlar. Anadolu Lisesi’nin önünde siyah önlükler giydiriyorlar. Tayyip istifa diyorlar. Atatürk’ün gençliğe hitabesini okuyorlar. Bu ülkede Atatürk’le kimin sorunu var ki.” şeklinde konuştu.

BENİM HABERİM YOK DİYEMEZ

Haşlak, ‘bunun bütün müsebbibi 11 yıldır Gölbaşı’nda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapan Ümit Karabulut’tur” ifadelerini kullanarak, ‘Benim haberim yok diyemez. Eğer müdürlerine sahip çıkmıyorsa istifa etsin gereğini yapsın” dedi.

KARAASLAN SESSİZ KALMASIN

Öte yandan Haşlak, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’a da seslenerek sessiz kalmaması gerektiğine vurgu yaptı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2013, 14:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
mahmut önal
mahmut önal - 11 yıl Önce

daha dün akp den bu ilçe milli eğitim müdürü aday adayı değilmiydi ne oldu

bir veli
bir veli - 11 yıl Önce

bence geç bile kalindi ilçe mi̇lli̇ eğitiim müdürü ümit karabulut okulara siyaseti̇ getiren ayni zamanda velilere aba altin dan sopa gösteren bir müdürdür

ömer
ömer - 11 yıl Önce

arkadaşım bende gölbaşı anadolu lisesi öğrencisiyim ordaki öğrenciler siyaset yapabilecek kapasitededir.kimse niye siyaset yaparsin diyemez çünkü gölbaşinin nadir akil yürütebilen gençleridir.ayrica biz çobana da ihtiyaç duymuyoruz.

bir veli
bir veli - 11 yıl Önce

yani sayın haşlak haklı ilçe milli eğitim müdürü karabulut gölbaşı anadolu lisesinin kapılarını gezi ye açtı

SIRADAKİ HABER