Hanım Lokallerinin 22.'si Gölbaşı'nda hizmete açıldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’da açılan Hanim Lokallerinin 22.’sini Gölbaşı’na açtı.

Hanım Lokallerinin 22.'si Gölbaşı'nda hizmete açıldı
 Gölbaşı’na desteğini ve ilgisini hiçbir zaman eksik etmeyen Melih Gökçek, yaptığı açılışlar ile Gölbaşılıların sevgisini kazanmaya devam ediyor. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’da açılan Hanim Lokallerinin 22.’sini Gölbaşı’na açtı.

Hanımlar Lokali açılışı için Gölbaşı’na adeta kurmayları ile birlikte çıkartma yapan Melih Gökçek ile birlikte açılışa Ak Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu ve Ak Parti Ankara İl Başkanı Murat Alpaslan ve yüzlerce davetli katıldı.
Ülke üzerinde oynanan oyunları Tülay Selamoğlu yaptığı konuşmasında ana başlıklar halinde anlattı ve Ak Parti’ye yapılmaya çalışan çirkin iftiralara ‘Ak Parti hükümeti hiçbir borç almadan Türkiye’nin borcunu kapatmış ve borç verecek bir ülke konumuna gelmiştir’ diyerek, Türkiye’nin ilerlemesinin önüne kimsenin geçemeyeceğini söyledi.
Ak Parti İl Başkanı Murat Alpaslan’da katılımcıları selamladıktan sonda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, konuşması için kürsüye geldi.

AÇILIŞ OLMADAN 170 ÜYEYE ULAŞTI

Gökçek, Ankara’nın 22. Hanım Lokali’ni Gölbaşı’nı açıldığını söyledi ve bu açılışın kendisini farklı şekilde mutlu ettiğini söyledi. Yunus Emre Külliyesi’nin altına açılan Hanımlar Lokali’nin daha açılışı yapılmadan 170 üyeye ulaşmasının kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Melih Gökçek, daha sonra Seğmenler Mahallesi’nde seçim bürosu açılışı yaptı.

Gökçek Gölbaşı’nda yaptığı üçüncü ve son açılışını ise İncek Mahallesi’nde yaptı ve Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Otizm Merkezi hizmete girdi.

MASA TENİSİ MAÇI

Hanımlar Lokali açılışı sırasında Melih Gökçek ile eşi Nevin Gökçek masa tenisi maçı yaptılar. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği masa tenisi maçını Nevin Gökçek eşi Melih Gökçek’e karşı zorlansa seti kazanmasını bildi. 


Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2014, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER