Halil İbrahim Gülhan hizmete talip oldu

Karaali Mahallesi’nin sevilen isimlerinden Halil İbrahim Gülhan MHP’nden Belediye Meclis Üyesi Aday adayı oldu.

Halil İbrahim Gülhan hizmete talip oldu
 Karaali Mahallesi’nin sevilen isimlerinden Halil İbrahim Gülhan MHP’nden Belediye Meclis Üyesi Aday adayı oldu. MHP’den Karaali Belde Belediye Başkanlığı yapmış olan Mustafa Gülhan’ın kardeşi olan Halil İbrahim Gülhan dosyasını MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy’a teslim etti.

 

SEÇİMİ KAZANACAK TEK PARTİ MHP’DİR

MHP’nin Gölbaşı’nda güçlü bir kadro ile yola çıktığını ve yoluna hız kesmeden devam ettiğini belirten Gülhan, Gölbaşı’nda seçimi kazanacak tek partinin MHP olduğunu dile getirerek, Başkan Yakup Odabaşı’nın Gölbaşı’nda yaptığı hizmetlerin takdire şayan olduğunu belirtti. Gülhan, Gölbaşı’na hizmet etmek adına siyasette yer almayı ve MHP’nin bayrağını bir adım daha ileriye taşımayı hedeflediğini dile getirerek ‘bu yarışta ben de varım’ dedi.

GÖLBAŞI MHP İLE HİZMET GÖRDÜ

MHP’nin iktidarlığında Gölbaşı hizmetin en iyisini görmüştür diyen Gülhan, “Başarılı bir başkanımız var. ‘Üçlü olsun güçlü olsun’ söylemlerini tersine çeviren başkanımız 5 yılda Gölbaşı Belediyesi’ni ve Gölbaşı’nı ileriye taşımıştır. Onun şeffaf yönetim anlayışı sayesinde Gölbaşılı hizmet görmüştür. Bende bu hizmet yarışında elimi taşın altına koymak ve Gölbaşı’na hizmet etmek istiyorum. Bu konuda bana destek veren dostlarımın da istediği doğrultusunda aday adaylığı başvurusunda bulundum. Bu yarışta şahsıma görev verilirse en iyi şekilde yerine getirebileceğime inanıyorum” şeklinde konuştu.

MHP’den Gölbaşı Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı olan Gülhan, 30 Mart yerel seçimlerinde Gölbaşı’nda MHP’nin yeniden iktidara geleceğini ve hizmetlerine kaldığı yerden devam edeceğini de sözlerine ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2014, 22:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER