Hacı Karagöz'ün SKM açılışını Akşener yaptı

Hacı Karagöz'ün SKM açılışını Akşener yaptı

Hacı Karagöz'ün SKM açılışını Akşener yaptı
 İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Gölbaşı’nda SKM açılışına katıldı.

İyi Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Hacı Karagöz tarafından Ankara Caddesi üzerinde açılan SKM açılışına katılan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e partililer yoğun ilgi gösterdi.

Açılışa Akaşener’in yanı sıra İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Millet İttifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy,CHP İlçe Başkanı İbrahim Karaca, CHP SKM Başkanı Bülent Elikesik,CHP Belediye Meclis Üyesi adayı Hüseyin Çakmak,   İYİ Parti ve CHP Gölbaşı Belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta bir konuşma gerçekleştiren Akşener, Mahmut Aksoy adına 31 Mart seçimleri için destek istedi.

Ak Parti hükümetini eleştiren İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Bu seçim bir beka meselesi değildir. Bu seçim halkın önüne projeleri ile çıkıp halka hizmet etmek isteyen belediye başkan adaylarının seçileceği bir seçimdir” dedi.

Kendisi için toplanan kalabalığa seslenen Akşener “300 koruma ile gezenleri, milletinden korkanları sizlerin arasına davet ediyorum.  Anadolu’nun ferasetini, hikmetini öğrensinler de belki akıllanırlar. Bu bir yerel seçimdir. Yerel seçimlerin özelliği şudur. Adayların hizmetlerinin ve projelerlinin yarıştığı ve sizlerin hangi adayın daha iyi hizmet edeceğine karar verdiğiniz, belediye başkanlığının seçileceği seçimdir. Elbette Mahmut Aksoy için oy istemeye geldim. Ama 1 Nisan günü aynı yerlerden alışveriş yapmaya devam edeceksiniz.  Aynı manavdan, pardon! Burada tanzim satış var mı?  Aynı fırından ekmek almaya devam edeceksiniz. Onun için hiçbir şey ters düşmeye kavga etmeye değmez” diye konuştu.

Cumhur İttifakına oy veren tüm vatandaşların başının tacı olduğunu belirten İyi Parti Genel Başkanı Akşener, “Ama çıldırıyorlar. Şimdi hızlı bir beka kavgası var. Hepimiz teröristmişiz. Mahmut Aksoy 6 sene MHP İlçe Başkanıymış o zaman terörist değil ama şimdi belediye başkan adayı adam terörist oldu. Ben buradan sesleniyorum bu beka meselesini vatandaşlara izah etmek zorundasınız” dedi.

“21 Mart’a dikkat edin”

21 Mart Nevruz bayramı ile ilgili hükümeti uyaran İyi Parti Genel Başkanı Akşener, “31 Mart biliyorsunuz Nevruz bayramıdır. Buradan iktidarı uyarıyorum. Önlem alın ki insanımızı birbirine düşürecek bir eylem ve tavırla karşılaşmayalım. Bizle uğraşmayı bırakın, teröristlerin Türkiye’de karışlılıklar çıkarmasının önüne geçin” ifadelerini kullandı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener konuşmasını toplanan kalabalıktan 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için İyi Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy’a oy vermelerini isteyerek tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2019, 01:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER