Hacı Karagöz: Sonuna kadar davacıyım

Eylül ayında İmar Müdürü Sadettin Saraçbaşı ile birlikte silahlı saldırıya uğrayan Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Hacı Mehmet Karagöz silahlı saldırının ardından ilk kez konuştu.

Hacı Karagöz: Sonuna kadar davacıyım
 Eylül ayında İmar Müdürü Sadettin Saraçbaşı ile birlikte silahlı saldırıya uğrayan Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Hacı Mehmet Karagöz silahlı saldırının ardından ilk kez konuştu. 
Yeni yılın ilk meclisine katılan ve söz alan Hacı Karagöz, meclis kürsüsünde yaşanan saldırıyla ilgili konuştu.

ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ

Hacı Karagöz, Eylül ayında yaşadıkları silahlı saldırıyı şu sözlerle  anlattı;

Saldırıyı yapan şahıs yasal olmamasına rağmen Manzara Kafe'nin yanında kaçak yapı yapıyordu. İmar Müdürümüz şikayet üzerine görevini yapmış ve kaçak yapı inşaatını durdurmuştur. Ben Manzara Kafe'de tesadüfen arkadaşımla oturuyordum. Saldırıyı yapan şahıs yanımıza gererek bizleri ölümle tehdit etti. Ben de kendisine çözümün tehdit olmadığını ve hakkını yasal yollardan aramasını söyledim. Bu sözleri söylememden sonra ayrılan şahıs aradan 20 dakika geçtikten sonra habersizce gelerek silahıyla herkesin gözü önünde bizleri yaraladı.

BANA DEĞİL GÖLBAŞI'NA YAPILDI

Yapılan saldırının kendisine değil Gölbaşı'na ve Gölbaşı Belediyesi'ne yapılan bir saldırı olduğunun altını çizen Karagöz "Ben şunun bilinmesini istiyorum. Ben kaçak yapısına müsaade edilmediği gerekçesiyle bizleri yaralayan bu silahlı saldırganı tanımam. Bugüne kadar kendisinin ne adını duydum, ne de gördüm. Bu olayla ilgili kulağıma farklı duyumlar geliyor. Düşünün ki; Bir şahıs kabadayılık yaparak, bizleri ölümle tehdit ederek  kaçak yapısına göz yumulmasını istiyor ve bizleri herkesin ortasında hem de Gölbaşı Belediyesi'ne ait bir tesiste silahıyla yaralıyor. Bu bana göre şahsıma yapılan bir saldırı değildir. Bu saldırı 
Gölbaşı Belediyesi'ne, Gölbaşı Belediye Meclisine, Gölbaşı halkına yapılmış bir olaydı bu." dedi. 

SONUNA KADAR DAVACIYIM

Saldırıyı yapan şahıs hakkında dava açıldığını ifade eden ve davasından vazgeçmeyeceğinin altını ısrarla çizen Karagöz " Bazıları davacı olmayacak diyor ama,ben bu silahlı saldırgan hakkında davacıyım ve hakkımı arayacağım. Bu silahlı saldırgan bu ilçede kabadayılıkla kaak yapmaya kalktı." dedi. 

AÇIKLAYACAĞIM

Olayla ilgili kendisine farklı duyumlar geldiğini ve bunu ilerleyen süreçte açıklayacağını kaydeden Karagöz "Benim açıklayacağım bazı şeyler ama ben mahkemenin seyrini değiştirmek istemiyorum." dedi.

KARAASLAN'A ÖZEL TEŞEKKÜR

Saldırının ardından hastaneye bir çok kişinin ziyarete geldiğini ifade eden Hacı Karagöz, kendisini ziyarete gelen ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür etmek istediğini ifade etti. Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan'ın çabalarıyla ameliyata acilen alındığını söyleyen Karagöz, Osman Karaaslan'a da ayrıca teşekkür etti. 

DURUAY'I ES GEÇTİ

Hacı Karagöz'ün konuşmasında Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'a da teşekkür etmemesi de dikkatlerden kaçmadı. 



Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2017, 01:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER