Gürsel Demirci yeniden başkan seçildi

Gölbaşı İlçesi Koruma Geliştirme ve Turizm Derneği GÖL-DER 10. olağan Genel kurulunu yaptı. Çok sayıda üyenin katıldığı genel kurulda Gürsel Demirci yeniden başkan seçildi.

Gürsel Demirci yeniden başkan seçildi
 Gölbaşı İlçesi Koruma Geliştirme ve Turizm Derneği GÖL-DER 10. olağan Genel kurulunu yaptı. Çok sayıda üyenin katıldığı genel kurulda Gürsel Demirci yeniden başkan seçildi.

Gölbaşı İlçesi Koruma Geliştirme ve Turizm Derneği GÖL-DER 10. olağan Genel kurulunu yaptı.

Divan Başkanlığını İsa Ömercan’ın yaptığı genel kurulda Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündem maddeleri ve faaliyet raporları okunmasıyla devam etti.

Gürsel Demirci genel kurulda yapmış olduğu konuşmada şunları kaydetti;

Gölbaşı büyük mesafe aldı

“2 dönemdir GÖL-DER’in başkanlığını yapma fırsatım oldu. Bu sürede bana yarımlarını esirgemeyen bütün arkadaşlarıma, dostlarıma teşekkür ediyorum. Uzun yıllardır Gölbaşı’nda ikamet ediyoruz. 51 yıldır Gölbaşı’ndayız. Gölbaşı’nın dününü çok iyi hatırlıyorum. Gölbaşı’ndan Ankara’ya insanların giderken çift ayakkabı götürdüklerini, biri çamur olunca diğerini kullandıklarını biliyoruz. Gölbaşı büyük mesafe aldı. Gölbaşı’nın geçmişten bugüne göreve gelen belediye başkanları büyük hizmetlerde bulunmuştur. Şuanda Gölbaşı yaklaşık 136 bin civarında bir nüfusa sahip. Sıkıntılar çok, problemler çok ama dernek olarak bunları yaptırma gibi bir yetkimiz yok. Sadece görüşlerimizi, önerilerimizi dost meclislerinde veya toplantılarda gündeme getiririz. Takip ederiz. Derneklerin hiçbir yaptırım gücü yok. Burada bizim ortak amacı Gölbaşı’na hizmet etmektir.

Son 3 yıldır büyük projeler hayata geçirildi

Gölbaşı’nda son 3 yıldır gerçekten büyük projeler hayata geçirildi. Bu projelerin hayata geçirilmesinde bizden önce ki yönetim kurulu ciddi derecede gayret sarf etmiştir. Konya Yolu, Mogan Gölü temizliği, devlet hastanesi ve diğer projelerde, sevgi çiçeğinin koruma altına alınmasında ciddi derecede çalışmalar oldu.

GÖL-DER Yönetim Kurulunda şu isimler yer aldı:

Başkan: Gürsel Demirci

Başkan Yardımcısı: Murat Karakurt

Sekreter: Ayşe Üngör

Muhasip:Saim Bayraktar

Üyeler: Cafer Uzuntaş,Ali Durhan,Hatice Demirci

Yedek Liste

Özgür Sağlam, İbrahim Öztürk, Hüseyin Çakmak, Hüseyin Erdoğan, Turan Can, Engin Çelik, Hakan Beker

Denetim Kurulu Aday Listesi

Asıl Liste: Mehmet Aktay (Başkan), Nusret Akpınar (Üye), Mustafa Erdoğan(Üye)

Yedek Liste:Ziya Özkan, Çiğdem Şirin,Hacı Murat Tosun

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2018, 23:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER