GÖNLÜ VİYADÜK'TEN YANA DEĞİL

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Viyadük Projesi yerine Konya Yolu’nun alttan geçmesine daha sıcak baktığını belirtti.

GÖNLÜ VİYADÜK'TEN YANA DEĞİL
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Viyadük Projesi yerine Konya Yolu’nun alttan geçmesine daha sıcak baktığını belirtti.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Gölbaşı’na yapmış olduğu ziyarette Gölbaşı’nın kanayan yaralarından ve en büyük sorunlarından biri olan ikiye bölünmüşlüğünü 2014 yerel seçimlerine kadar çözeceğini ifade etti.
KONYA YOLU ALTTAN GEÇSİN
Gölbaşı’nda yapılan anket sonuçlarına göre Gölbaşı halkının %75’inin Viyadük geçidi tercih ettiğini de belirten Gökçek, Viyadük projesini hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.
Gölbaşı’nda tartışmalara neden olan Hemzemin mi? Viyadük mü olsun polemikleri hala devam ederken, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Viyadük’ten çok Konya Yolu’nun alta alınmasına daha sıcak baktığını söyledi.
Gölbaşı Son Gaste Genel Yayın Yönetmeni Özcan Aydoğdu’nun sorularını yanıtlayan Odabaşı, alt geçidin alttan geçmesinin Gölbaşı’na daha çok yakışacağını ifade ederek, “Benim arzu ettiğim altgeçidin alttan geçmesi. Geleceğin Gölbaşı’sını düşünerek şekillendirilmesi yönündedir. Gölbaşı’na kim hizmet ederse ben teşekkür ederim” dedi.
KATKI VE DESTEĞE HAZIRIZ
Başkan Yakup Odabaşı daha önce Konya Yolu ile ilgili hazırladıkları projeyi Gökçek’e sunacak mısınız? Sorusuna ‘Projeyi hazırladık. Bununla ilgili de Cemil Çiçek ve Karayolları ile görüştük. Çünkü Gölbaşı Belediyesinin imkânları da belli. Direk yetkili olan kurum da Karayolları ve Büyükşehir Belediyesidir. Ama biz katkı sağlamak Gölbaşılı hemşerilerimize faydalı olmak anlamında bir proje geliştirdik. Gölbaşı Belediyesi’nin imkânlarını göz önünde bulundurarak bu projeyi hazırladık. Hatta Karayolları’na Gölbaşı’nın geleceği için en iyi proje hazırlansın, biz de buna ekonomik olarak katkıda bulunalım, siz yapmış olun. Hiç önemi yok da dedik. Biz her katkıya ve desteğe varız” şeklinde konuştu.
GÖLBAŞILILARIN FİKRİ ÖNEMLİ
Aydoğdu’nun ‘Viyadük Projesi yapılırsa, katkı sağlamayı düşünüyor musunuz?’ sorusuna da cevap veren Başkan Odabaşı, her zaman Gölbaşı’na faydalı olan hizmetlere haktı sağlamaya ve destek vermeye hazır olduklarını ifade ederek, “Ama burada esas olan şu: Gölbaşılı hemşerilerimizin en çok nasıl bir proje olsun yönündeki fikirleri. Benim gördüğüm kadarıyla ve yapmış olduğumuz sohbetlerde daha çok Konya Yolu’nun alttan geçmesi görüşü hakim” dedi.

www.golbasisongaste.com

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2012, 01:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
karsli
karsli - 12 yıl Önce

neden ankaraya kadar alttan gecisli tranvay yolu ile bir proje düsünülmüyor arada 20 km yol var neden bu kadar zaman kayip ediliyor insanlara avrupa zamanla para kazaniyor cileyle degil

SIRADAKİ HABER