Gölbaşıspor'dan Altay'a büyük hezimet

Süper Tota 2.lig'de mücadele eden Gölbaşıspor, 9 hafta sonrasında ilk galibiyetini aldı.

Gölbaşıspor'dan Altay'a büyük hezimet
 Süper Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta zirve hesapları yapan Altay, deplasmanda ligin dibinde bulunan ve kümede kalma mücadelesi veren Gölbaşıspor karşısında beklenen futbolunu oynayamayınca rakibine boyun eğdi. Gölbaşıspor ise 9 hafta sonra ilk galibiyetini Altay karşısında aldı: 2-1.

Maça üstün başlayan Gölbaşıspor 6'ncı dakikada Timur'un ceza alanına ortaladığı topa iyi yükselen Fatih’in kafa şutu ağlarla buluştu. Gölbaşıspor 6. dakikada Fatih’in golü ile 1-0 öne geçti.

 

18'inci dakikada Altay'ın orta alandan geliştirdiği atakta sol kanatta topla buluşan Raşit ceza alanına girdi. Kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda düzgün bir vuruşla topu kalecinin solundan filelerle buluştu ve Altay Spor’un beraberliği getirdi.

49'uncu dakikada Murat orta sahadan aldığı topu sağ kanatta bulunan Mertgül'e ortaladı. Gelişine gelen topu düzgün bir vuruşla kalecinin solundan ağlara gönderen Mertgül  Gölbaşıspor’u 2-1 öne geçiren gole de imza attı.  

Üstün oyununu 90 dakika boyunca sahaya yansıtan Gölbaşıspor birçok gol pozisyonu da değerlendiremedi. Maçta başka gol sesi çıkmayınca Gölbaşıspor Altay karşısında 2-1’lik skorla sahadan 3 puanla ayrıldı.

Gölbaşıspor bu galibiyetle 9 hafta sonrasında ilk galibiyetini de almış oldu.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2014, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER