Gölbaşı'nın tanınmış simalarının bilinmeyen özellikleri

Astrolojiye göre doğaüstü yetenekleri olanlarda var, yeni yerler keşfetmeye meraklı olanlarda. Nabza göre şerbet veren de var, dediğim dedik çaldığım düdük diyen de.. Ve daha neler neler…

Gölbaşı'nın tanınmış simalarının bilinmeyen özellikleri
HABER ÇİĞDEM ŞİRİN

Kişiliğinizin şekillenmesinde aile ve çevre gibi unsurların etkisi tartışılmaz ancak bazı özelliklerimiz de doğuştan gelir. Astrolojide doğduğunuz tarih, kişiliğinizi belirleyen en önemli unsurlardan biridir ve Astroloji de doğum tarihinizin önemi oldukça büyük. Doğum gününüzün sizin üzerinizde nasıl bir etkisi var? Merak ediyorsanız, detaylar haberimizde...
Gölbaşı’nda ki siyasi ve tanınan isimlerin doğum tarihleri ile kişiliklerine de bir de Astrolojinin gözünden bakalım istedik. Karşımıza çıkan sonuçlar bizi oldukça şaşırttı. Çoğu Gölbaşı’nın yakından tanıdığı simalar. Ama birçoğunun öyle özellikleri var ki,  hayret ettik.
Astrolojiye göre doğaüstü yetenekleri olanlarda var, yeni yerler keşfetmeye meraklı olanlarda. Nabza göre şerbet veren de var, dediğim dedik çaldığım düdük diyen de.. Ve daha neler neler…
Siyasilerin ve Gölbaşı’nın tanınmış simalarının doğum günlerine göre kişilik özelliklerini merak ediyorsanız işte yanıtı…
1 Ocak-10 Ocak
MHP Belediye Meclis üyelerinden Hacı Kadir Yıldırım ve Ahmet Çelebi 1 Ocak doğumlu. Astrolojiye göre asla pes etmeyen kişiliğe sahip olan 1 Ocak doğumluların ayrıca takdir edilmekten de hoşlandığı görülüyor. Aynı zamanda bulunduğu alanda parlamak isteyen bir kişiliğe de sahipler ve diğer özellikleri:
Huzursuzluk ve kavgadan hoşlanmayan, sevdiklerine düşkün, sabırlı ve çalışkan olurlar. Kimsenin bir şeyinde gözü olmayan, kendi çalışıp kazanmaktan yana olan kişilerdir.
Başarılı olmayı isteyen, rahat, güvende yaşamayı arzulayan yapıları vardır. Gayet kibar ve nazik olurlar. Doğru ve dürüst davranan, başarısızlığa tahammülü olmayan, sevgiye önem veren kişilerdir.
Takdir edilmekten hoşlanan, yeniliklere açık, bulunduğu alanda parlamak isteyen, kimi zaman coşkulu bazen karamsar olabilen, fakat asla pes etmeyen kişilerdir.

9 Şubat-18 Şubat
AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hayati Çal 12 Şubat doğumlu olanlardan. Astrolojiye göre Çal, yeni yerler keşfetmeye meraklı bir kişiliğe sahip. Kaliteyi seviyor, rutinlikten hoşlanmıyor ve ayrıntılar:
Özgürlüğüne düşkündürler. Yenilikçi, yeni yerler keşfetmeye meraklı, modayı takip eden, tasarımcı kişilerdir.
Bulunduğu alana yenilikler getiren, orijinal ve çekici kişilerdir. Kaliteyi seven, başkalarından oldukça farklı, rutinlikten hoşlanmazlar. Arkadaş çevresi geniştir.
Seçici, iyi gözlemci, farklı kişiliği ile ilgi uyandırırlar. Her giydiğini yakıştırmasını bilen kişilerdir.
11 Mart-20 Mart
Bu tarihlerde doğan isimlerden biri de Engin Çelik. 15 Mart doğumlu. Ak Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi. Sakin kişiliği ile tanınır. Dost canlısıdır. Ama inanın doğaüstü yeteneklerinin olduğunu bizde bilmiyorduk. Bakın Astroloji Engin Çelik için ne diyor:

Vizyon sahibi, her yerde başarılı olabilen kişilerdir. Hayallerini gerçeğe dönüştürebilirler. Gücünü iyilik ve güzellikler adına yönlendirebilirler. Öngörüleri doğru çıkar.
Doğaüstü yetenekleri olan, yalnız kaldığında güçlenen kişilerdir. Başkalarını kolaylıkla etkileyebilen, olumlu ve güçlü enerjiye sahiptirler.
Kararlılık gösterdiği zamanlarda her işin üstesinden kolayca gelebilen yapısı vardır. Güçlü bir manyetizmaya sahip, gizlilikleri kolayca öğrenebilen tarzları vardır.
 
21 Mart-31 Mart
Bu tarihle ilgili iki önemli isim karşımıza çıkıyor. Bayram Türkmez ve Özcan Aydoğdu. Gölbaşı Gazetesi Sahibi Bayram Türkmez 25 Mart, Gölbaşı Son Gaste Genel Yayın Yönetmeni Özcan Aydoğdu ise 21 Mart doğumlu. İkisi de gazeteci. Astroloji Türkmez ve Aydoğudu’nun kişiliğini ‘dediğim dedik, asla geri dönmeyen ve kendi bildiği yolda ilerlemeyi seven’ kişiler olarak tanımlıyor. Ayrıca özel hayatlarında isteklerine fazla düşkün bir kişilik olarak karışımıza çıkıyorlar. Haksız da sayılmaz hani…

Fiziksel yönden oldukça güçlü olurlar. Hedefini bilen ve yılmadan üzerine gidebilen, isteklerine fazlasıyla düşkün, dediğim dedik asla geri dönmeyen kişilerdir.
Emir almaktan hoşlanmazlar. Kendi bildiği yolda ilerlemeyi severler.
 
20 Nisan-30 Nisan
 
Kadir Yanık…
Soner Aksakal…
 
Biri siyasete yıllarını adamış bir isim. MHP Meclis Üyesi Kadir Yanık. Astroloji onu gösterişli ve kaliteli olan her şeyi seven biri olarak tanımlıyor. Doğrumudur bilinmez ancak, Gölbaşı’nda birçok kesim tarafından takdir edilen ve sevgi duyulan bir isim olduğu bir gerçektir.
 
Soner Aksakal… Gölbaşı Aktif Haber Gazetesi Sahibi. Deli dolu bir adam… Diline geleni söylemekten çekinmez. Aksakal’ı tanıyanlar bilir içi neyse dışı da odur. Astroloji ise onun için ince, nazik kısacası kibar diyor. Astroloji diyorsa doğrudur… Aksakal ile ilgili olarak kişilik tanımlarından en belirgin olanı ise ‘Sosyal hayatın içinde yer almaktan zevk alır’ tanımlaması göze çarpıyor…

Güzelliklere aşık, gösterişli ve kaliteli olan her şeyi severler. Maddi ve manevi değerlerini önemseyen, koruyan, sahiplenen kişilerdir.
Sosyal hayatın içinde yer almaktan zevk alırlar. Arkadaşlarını önemserler. Güzel bir çevrede yaşamak isterler.
İnce ve Nazik yapısıyla takdir edilen ve sevgi duyulan insanlardır. Uzlaşmazlık, kavga ve çekişmelerden hoşlanmazlar.
 
11 Mayıs-20 Mayıs
Necip Güler. Ak Parti Belediye Meclis Üyesi. Meclisin en renkli ve bazı zamanlarda mecliste ki ilginç çıkışlarıyla dikkatleri üzerine çeken bir isim. ‘Osman abi’ onunla tanındı. Her ne kadar ‘Osman abi’ yi tanıyamasak da… Meclisin neşesi, bu aralar sessizliğini korusa da sevilen bir isim. Peki Astroloji onun için ne diyor bakalım: 
  
Gayet güvenilir, dürüst yaklaşımlara sahiptirler. Güçlü ve derin duyguları olan, karşısındakine değer veren yapıları vardır.
Gerçekçi düşünürler. Başarma tutkusu olan, çalışkanlardır. Güzelliklere önem verirler ve kabalıktan hoşlanmazlar. Keskin gözlem güçleri vardır.
Başkalarının haksız sözlerinden etkilenebilen, arkadaşlığa önem veren insanlardır. Hedefine ulaştığında böbürlenmeyen; iyiliğin, vefanın kıymetini iyi bilirler.

1 Haziran-10 Haziran
 
Hürriyet Ergezer 6 Haziran Doğumlu… Ergezer’i Gölbaşı’nda tanımayan yoktur desek mübalağa etmiş olmayız. Renkli kişiliği ile bilinir. Astrolojinin dediği gibi sosyal ilişkileri de iyidir. Astroloji onun için ayrıca nabza göre şerbet verir diyor…
Bir diğer isim de Cafer Uzuntaş… 7 Haziran doğumlu… Uzun yıllardır Gölbaşı’nda gazetecilik mesleğini sürdürüyor. Gölbaşı Belediyesi’nde Basın Danışmanlığı görevini yürüttü. Gölbaşı Belediyesi Basın Danışmanlığı görevinden ayrılışını kaleme aldığı veda yazısıyla gündeme getirdi. Şimdi Sahibi olduğu Süper Yeni Haber Gazetesi’nin tekrar başına geçerek, mesleğini icara etmeye devam edecek. 
Astroloji Hürriyet Ergezer ve Cafer Uzuntaş için daha neler söylüyor. İşte Ergezer ve Uzuntaş’ın doğum tarihine göre kişilikleri….

Sosyal ilişkilerini önemseyen, akıllı davranabilen kişilerdir. Zeki, uzlaşmacı, hayatın güzel yanının tadını çıkartırlar.
Nabza göre şerbet vermeyi iyi bilirler. Yeniliklerden hoşlanan, değerli olanı bilen, duyarlı ve yapıcı davranabilen insanlardır.
Rahatına düşkündür. Sıradan şeylerden hoşlanmayan, kaliteye önem veren; ince, nazik, aşka önem veren, iyi niyetli insanlardır. Ayrıca arkadaşlık onlar için çok önemlidir.

 
1 Temmuz-11 Temmuz
1-11 Temmuz tarihleri arasında doğan isimlerden biri de Duran Özkan AK Parti Belediye Meclis Üyesi. 10 Temmuz doğumlu. Önemli gündem maddelerinin görüşüldüğü bazı meclis toplantılarına katılmayışı ile dikkatleri üzerine çeken bir isim. Bir ara partisinden İstifa edeceği de konuşuldu.
Astroloji Özkan için düşünce gücü yüksek diyor, sezgilerinin de çok güçlü olduğunu belirtiyor. Özkan’ın doğum tarihine göre kişiliği ise şöyle:
 
Düşünce gücü yüksek, sezgileri mükemmel derecede yoğun kişilerdir. Bulunduğu alanı kötülüklerden arındırabilen, yenilikçi düşünebilen insanlardır.
Şüphelerini aydınlığa kavuşturabilen, kendini yenileyebilen, yüzeyde olanlarla yetinmeyen insanlardır.
Zihnini ve iradesini kendi gelişimi için odaklamayı bilirler. Güçlü, iyileştirme gücü olan, güçlü olmayı, güvende olmayı önemseyen insanlardır.
 
13 Ağustos-22 Ağustos
13-22 Ağustos tarihleri arasında doğan 2 isim Hacer Varlık ve Mehmet Atak karşımıza çıkıyor.
Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Hacer Varlık. Meclisin tek bayan temsilcisi. Bayan seçmenlerin medarı iftiharı ve tek temsilcisi. 13 Ağustos doğumlu. Onu ne kavga ederken gördük, ne de hakaret ederken. Uyumlu bir kişilik…
 
Mehmet Atak. MHP Belediye Meclis Üyesi. 15 Ağustos doğumlu. Atak için biz ne söylesek az. Manşetlerin vazgeçilmez adamı. Bir objektiflere bir de siyasete hasta.  Zira Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Başkanlığı yaptığı süre içerisinde hem yerel hem de ulusal basında sık sık yer alan bir yüz oldu. Meclisin olmazsa olmazı. İlginç bir kişilik. Astroloji onun için birçok kişilik tanımlaması yapmış. Ama bizim gözümüze çarpan en belirgin özelliği ise ‘Ne yaşarlarsa yaşasınlar, hayatta kalmayı başarabilirler’ oluyor.

Bakın Astroloji onlar için daha neler söylüyor…
 
Kendini ortaya koyabilen, savaşçı, enerjik, isteklerini elde edebilen yapıları vardır. Bilinçli, cesur, haksızlıklara boyun eğmeyen, yeni fikirleri önemseyen kişilerdir.
Girişimci, zeki, nerde ne yapması gerektiğini bilen aynı zamanda açık sözlü insanlardır. Ne yaşarlarsa yaşasınlar, hayatta kalmayı başarabilirler.
Karşısındaki kişiyi çabucak çözebilirler. Beklemekten hoşlanmazlar. Yeni projelere ve planlamalara isteklidirler.
 
23 Ağustos-1 Eylül
Behzat Aydemir. AK Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi. 1 Eylül doğumlu. Meclis’te kürsüyü seven isimlerden. Oda meclisin renkli simalarından. Odabaşı ve yönetimini sık sık eleştirine yağmuruna tutanlardan. Astroloji onun ‘Keskin gözlem gücüne sahip, bir bakışta eksiklerini görebilen insanlardır’ diyor ve diğer özellikleri…

Mantıklı, becerikli, akıllı, başkalarıyla kolaylıkla bağlantı kurabilen yapıları vardır. Aşkı önemseyen, sorunlardan pek hoşlanmayan kişilerdir.
Kaliteli ortamlar ve elit yerlerden hoşlanırlar. Cahil insanlardan uzak durmayı tercih ederler. Keskin gözlem gücüne sahip, bir bakışta eksiklerini görebilen insanlardır.
Olayların ardındaki gerçekleri önemserler ve öğrenmek isterler. Çabuk kavrayan, net görmek isteyen, iletişimci insanlardır.
 
13 Eylül-22 Eylül
Yüksel Özbek. 20 Eylül doğumlu. Meclisin bağımsız üyesi. MHP’nde Meclis Üyesi iken, Odabaşı ve yönetimi ile ters düşen Özbek, partisinden istifa ederek gündeme oturdu. İstifasının ardından Meclis’te bağımsız meclis üyesi olarak görevini yürüten Özbek, birçok toplantının sonunu beklemeden meclisten ayrılışı ile dikkat çekti. Zira Astroloji’de onun için ‘Huzursuzluktan hoşlanmayıp, böyle ortamlarda bulunmak istemezler’ diyor.
 
Ali Atsız. O da 16 Eylül’de doğanlardan. MHP Belediye Meclis Üyesi. Astroloji onu da dengeli ve akıllı olarak tanımlıyor. Bakalım başka ne özellikleri var.

Yerinde konuşan, güçlü kişiliklerdir, sevme duygular gayet yüksektir. Uyumlu, dengeli, akıllıdır.
Huzursuzluktan hoşlanmayıp, böyle ortamlarda bulunmak istemezler.
Sosyallikten hoşlanan ama aşırı uçlara kaçmayı sevmeyen yapıları vardır. Öncü, akıllı, iletişimci kişiliklerdir. Tarafsız düşünebilirler.
 
23 Eylül – 2 Ekim
Adnan Koçak, MHP Belediye Meclis Üyesi. 30 Eylül doğumlu. Meclisin en sessiz isimlerinden. Astrolojiye göre hassas bir yaratılışa ve sevgi dolu bir kişiliğe sahip. Ayrıntılar:
Lüks ve kaliteden hoşlanırlar. Sevgi dolu kişilikleri vardır. Sosyal yönü güçlü, yeni fikirleri seven, hassas yaradılışta insanlardır. Para harcamaktan çekinmedikleri için zaman zaman maddi sıkıntılar çekebilirler.
Seyahat etmekten hoşlanırlar. Yeni insanlarla tanışmaktan zevk alırlar. Amaçları bir şekilde gerçekleştirebilecek şansa sahip olan insanlardır.
 
 
24 Ekim-1 Kasım
Hamit Mermer, Ak Parti Gölbaşı Belediye Başkanı. 26 Ekim doğumlu. Oda siyasetin renkli simalarından. Bu aralar mecliste sessizliğini koruyan Mermer’i Astroloji ‘Dönüşüm, değişim ve her türlü yenilikten hoşlanan, bunun için gerekirse savaşabilen insanlar’ olarak tanımlıyor.
 
Mistizm, bilinmeyenler konusunda meraklı ve bu yönde yetenekleri olabilen insanlardır.
Dönüşüm, değişim ve her türlü yenilikten hoşlanan, bunun için gerekirse savaşabilen insanlarıdır. Sözleri keskin, kendine güvenli, doğruluktan hoşlanan, disiplinli ve güçlü karakterleri vardır.
Gizliliklerine önem veren insanlar olmalarına rağmen, başkalarının sırlarını kolayca öğrenebilirler. Güç ve kontrol kurmaktan hoşlanan, sözlerinin dinlenmesini isteyen insanlardır.
 
2 Kasım-11 Kasım
Sami Özdemir. MHP Meclis Üyesi. 5 Kasım doğumlu.M
eclis kürsüsünde yerini alan ama bazen de yaptığı gaflarla tepki çeken bir isim. Zira “Projelerimize paramız yetmezse, sattığımız arsanın 5 katı kadar daha arsa satarız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” Sözleri hala hafızalarda… Peki Astroloji Özdemir için ne diyor işte yanıtı:
  
Oldukça duyarlı kişilerdir. İdeallerinden ödün vermezler. Hayal gücü yüksek ve hayal ettiklerini hayatında uygulayabilen, sezgileri yüksek insanlardır.
Başkalarının sorunlarına çare bulabilen, empatisi yüksek, yönlendirme gücü yoğun insanlardır.
Başkalarıyla yarışabilen, yüksek noktalara er veya geç gelebilecek güçlü karakterleri vardır. Derinlikten hoşlanan, iş olsun diye dost olmayan, dostuna gerçekten yardım edebilen insanlarıdır.

 
2 Aralık-11 Aralık
Yusuf Aksal: CHP Belediye Meclis Üyesi. 6 Aralık doğumlu. O da Mehmet Atak gibi meclisin olmaz olmazlarından. Bayram Duman’ın ezeli rakibi. CHP’ mecliste iki temsilcisinden biri. Meclisin en çok eleştirilerde bulunan ve en çok söz alan isimlerinden. Meclise dersini çalışıp gelenlerden.
Meclisin muhalif sesi. Kolay kolay her şeyi kabul etmeyen bir isim. Astroloji de öyle diyor onun için… İnanmadığı hiçbir şeyi kabul etmezler…

Cesur bir kişiliğe sahip olurlar. İnanmadığı hiçbir şeyi kabul etmezler. Savaşma dürtüsü yüksek insanlardır. Haksızlıklara boyun eğmeyen amaca yönelik hareket edebilen insanlardır.
Bağımsız zincirlere tahammül etmeyen, kimsenin lafıyla hareket etmeyen insanlardır. Sadık ve oldukça fedakarlardır. Söz verdikleri zaman mutlaka yerine getirirler.
Aktif, hızlı ve gözü pek insanlardır. Kimi zaman oldukça sabırsız, aceleci davranabilirler.






 



Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2012, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER