Gölbaşı'nın siyasetçilerinin sosyal paylaşım trafiği

Gölbaşı'nda siyasetin içerisinde yer alan ya da yer almış olan isimler son günlerde gündemi meşgul eden rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarını sosyal paylaşım sitesi üzerinden değerlendirdi.

Gölbaşı'nın siyasetçilerinin sosyal paylaşım trafiği

Gölbaşı'nda siyasetin içerisinde yer alan ya da yer almış olan isimler son günlerde gündemi meşgul eden rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarını sosyal paylaşım sitesi üzerinden değerlendirdi. 

AK Parti'ye gönül vermiş isimler sosyal paylaşım sitelerinde birlik ve beraberlik örneği sergileyerek AK Parti'ye operasyonlar üzerinden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı yıpratmaya çalışanlara karşı tek yürek oldu. 

Ak Parti'ye muhalif isimler ise yolsuzluk ve rüşvet operasyonları ile ilgili olarak ağır eleştirilerde bulunarak AK Parti'ye yüklendi.

Bu süreçte yapışan paylaşımlar sonrasında bazı isimler ise listelerinde bulunan isimlerin üzerine çizik atarak listesinden çıkardı. 

KARAASLAN' KAMPANYA BAŞLATTI
Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan yaşanan olaylar ve çıkan haberlerin ardından sosyal paylaşım sitesinden bir duyuruda bulunarak AK Partililere seslendi ve herkesin profil resmini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi ve AK Parti'nin logosuyla değiştirilmesini istedi. Karaaslan'ın bu kampanyasına AK Partililer destek olarak profil resimlerini teker teker değişti. Bir çok AK Partili ise Erdoğan'ı yedirmeyiz şeklinde mesajlar yazarak ldierine sahip çıktı. 



AKSAKAL'DAN İNCE MESAJ
CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Yusuf Aksakal AK Partililerin profil resimlerini Başbakan Erdoğan'ın resmi ile değiştirmesinin ardından sosyal paylaşım sitesine 'Benim profilimde Annem var' yazarak ince bir mesaj verdi. 



MEVLAM NEYLER EYLERSE GÜZEL EYLER
Gölbaşı'nın en eski siyasetçilerinden ve bir önceki dönemin AK Parti Belediye Meclis Üyesi Yakup Kurtoğlu yaşananların Türkiye'ye diz çöktürmeye yönelik girişimler olduğunu ifade ederek, sosyal paylaşım sitesi üzerinden verdiği mesajda şu sözlere yer verdi:
ZAMAN GELECEKKİ BU MİLLET KENDİSİNE YAPILANLARI BİR BİR GÖRÜP GEREKTİĞİ YERLERDE GEREKTİĞİ ZAMAN GEREĞİYLE DERSİNİ VERECEKTİR.BUNDAN HİÇ KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN.HERKES EKTİĞİNİ BİÇECEK. GEÇİCİ DÜNYA HEVESLERİNE KAPILIP NEFSİNİZE YENİK DÜŞMEYİN. YOKSA HESAP ÇOK ÇETİN OLACAK .BİR ZAMAN GELECEKKİ HESAP VERECEK ZAMAN BİLE KALMAYACAK. BU KONU NE DERSANE, NEDEN DÜN OLDUĞU GİBİ GEZİDEKİ İKİ TANE AĞAÇ MESELESİ DEĞİLDİR. BU OLAYLAR TÜRKİYE'YE DİZ ÇÖKTÜRMEK, HIZAYA SOKMAK YOLA GETİRMEK MESELESİ BİRLERİ İÇİN. KİMSE BÜTÜN BUNLARI BİLEREK KENDİSİNİ ALDATMASIN. TÜRKİYE'NİN SON YILLARDA YAKALADIĞI HIZI KESMEYE ÖN ALMAYA YÖNELİK GİRİŞİMLERDİR. BU MİLLETİN FERASETİ İNŞALLAH BUNA MÜSADE ETMEYECEKTİR.. SABIRLA METANETLE HERŞEYİ BİR GÖRELİM. BAKALIM MEVLAM NEYLER. NEYLERSE GÜZEL EYLER.



AK PARTİMİZİ PARÇALAMAK MÜMKÜN DEĞİLDİR
Gölbaşı Sanayi Kooperatifi Başkanı ve AK Parti yönetim kurulu üyesi Mehmet Aktay da kıs ve öz bir ifadeyle AK Partiye destek verdi. Aktay sosyal paylaşım sitesi üzerinden verdiği mesajda 
Atomu Parçalamak Mümkündür! Ama Fakat Lakin Ak Partimizi parçalamak mümkün değildir... Anlayanlara, anlamakta zorlananlara.


 NE KONUŞACAĞIMIZI SİZE Mİ SORACAĞIZ 

CHP’li iş adamı Bayram Duman ise yine kendine has yorumu ile dikkat çekti. Duman mesajında ‘Haksızlığa, hukuksuzluğa dilimiz bağlı, gözümüz kör, yüreğimiz suskun mu olsun’ diyerek şunları dile getirdi: 

DEĞERLİ ARKADAŞLAR VE AYNI GEMİNİN YOLCULARI HEPİMİZ. BİR DEVLETİN CEMAAT TARAFINDAN YÖNETİLMESİNİ SİNDİREMİYORUM.  ÜLKEMİZ YENİDEN DİZAYN EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR. BUNU İYİ GÖRMEK GEREKİR TABİKİ AKP-CEMAAT ARASINDA KORKUNÇ BİR ÇARPIŞMA VAR.CEMAATİN BU KADAR YAPILANMASINA İZİN VEREN DE AKP DİR.AKP LİLER CEMAATE CEMAATCİLER AKP YE SALDIRIYOR.
ASLINDA CEMAATİN BU KADAR DEVLETTE ETKİN OLMASI DA AKP NİN BİR AYIBIDIR. BU DURUM BİR ÜLKE İÇİN SON DERECE ÜZÜCÜDÜR. BİZLER BAKAN ÇOCUKLARI HIRSIZ DİYORUZ, BİR BİZE BİR CEMAATE SALDIRIYORSUNUZ. NE YANİ DOLAR 2100 OLDU DİYE SİZLER GİBİ HIRSIZA HIRSIZ YOLSUZA YOLSUZ DEMEYELİMMİ.  CEMAAT İKTİDAR BİRBİRİNE SALDIRIYOR BİZ YANLIŞLARI YAZINCA HEMEN BİZE DÖNÜYOR SALDIRIYORSUNUZ. NE KADAR TAHAMMÜLSÜZSÜNÜZ. ÜLKEYİ CEMAATİN YÖNETİMİNE BİZ Mİ BIRAKTIK. TABİKİ AKP BIRAKTI BİZLERDE ÜLKEDE KAOS İSTEMEYİZ. AYNI GEMİDEYİZ
HIRSIZLIĞA, YOLLSUZLUĞA, HAKSIZLIĞA, HUKUKSUZLUĞA GÖZÜMÜZ KÖR  DİLİMİZ BAĞLI  AYAKLARIMAZ PRANGALI YÜREĞİMİZ SUSKUN MU OLSUN. KONUŞMAYALIM MI YA DA NE KONUŞACAĞIMIZI  SİZE Mİ SORACAĞIZ UNUTMAYALIM BU ÜLKE HEPİMİZİN.


 

YEDİRMEYİZ DİYENLERE DUYURULUR

 Gölbaşı’nın yakından tanıdığı bir isim olan işadamı İbrahim Pakoğlu da AK Parti’ye ağır eleştiriler de bulunan arasında Pakoğlu sosyal paylaşım sitesi üzerinden verdiği mesajda ‘yediremeyiz diyenlere duyurulur’ diyerek şu ifadelere yer verdi:

DEĞERLİ DOSTLARIM SON GÜNLERDE MODA OLDU. ONU YEDİRMEYİZ BUNU YEDİRMEYİZ. DOĞRU DOĞANIN KANUNU BU YENİLMEMEK İÇİN YİYECEKSİN, EZİLMEMEK İÇİN EZECEKSİN, YAŞAMAK İÇİN YAŞATMAYACAKSIN, ÇALDIRMAMAK İÇİN ÇALACAKSIN, SOYDURMAMAK İÇİN SOYACAKSIN, SONRADA ALLAH DİYECEKSİN. YÜCE ALLAH ÇOK BÜYÜKTÜR., EN SONUNDA KENDİ KENDİNE KAFANA SIKTIRIR…(yedirmeyiz diyenlere duyurulur)

 

LİSTELERİNDEKİ İSİMLERE ÇİZİK ATTILAR

Öte yandan son yaşanan gelişmeler sonrasında bazı isimler kendilerine göre hoş olmayan paylaşımlar sonrasında listelerinde bulunan birçok ismin üzerine çizik attılar. Gerekçelerini açıklayarak listemdeki bazı kişileri sildim’ diyenler arasında Matbaacı Yasin Dayanç ve Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Kadir Yanık da bulunuyor.



 Gölbaşı’nın tanınmış işadamları ve siyasetçileri de yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna ilişkin çeşitli paylaşımlarda bulunarak görüşlerini dile getirdiler.  

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2013, 19:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER