Gölbaşı'nın Fatih'ine sevgi seli

Hafta sonu yapılan devir teslim töreni ile belediye başkanlığını devralan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın görevine başlaması münasebetiyle, Gölbaşı Belediye binası önünde düzenlenen törene katılım büyük oldu.

Gölbaşı'nın Fatih'ine sevgi seli

Hafta sonu yapılan devir teslim töreni ile belediye başkanlığını devralan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın görevine başlaması münasebetiyle, Gölbaşı Belediye binası önünde düzenlenen törene katılım büyük oldu. 


Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediye binası önünde düzenlenen tören ile görevine başladı. Hafta sonu düzenlenen devir teslim töreni ile başkanlık görevini devralan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın belediye başkanı olması münasebetiyle belediye binası önünde düzenlenen törene; Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur,  Ak Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, Ak Parti Ankara Milletvekili Ülker Güzel, Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve çok sayıda Gölbaşılı vatandaş katıldı. Seğmen gösterisi ile başlayan tören, Atatürk Sahil Parkı’nda edilen yağmur duası ve yemek ikramı ile devam etti. Törende konuşma yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, tören alanını dolduran Gölbaşılı vatandaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür edip, “Biz Gölbaşımızı sizlerin desteği ile hep beraber yöneteceğiz” dedi. 

“HAKLARIMIZI HZ. ÖMER ADALETİ İLE KORUYACAĞIZ”

Çok sayıda vatandaşın katıldığı kutlama töreni, Ankara Kulübü Gölbaşı Şubesi Seğmen Grubu’nun sergilediği seğmen oyunuyla başladı. Seğmen gösterisinin ardından konuşma yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, törene katılan vatandaşlara teşekkür edip şöyle konuştu; “Biz yapacağımız çalışmalarla Gölbaşımızı gerçek bir metropol yapacağız. Yapacağımız hizmetler ile Gölbaşımızın yüzde 100’ünü yönetmeye talibiz. Hiçbir ayrım yapmadan Gölbaşılı bütün hemşehrilerimize kapımız açık olacak. Yapacağımız çalışmalarla biz bu hemşehrilicilik olayını bitireceğiz. Biz yönetimimizi boyunca Hz. Ömer adaleti ile haklarımızı koruyacağız. Dualarınızı, desteklerinizi bizden esirgemeyin. Kapımız herkese, her zaman açık. Bir yanlışlık, hata yaparsak bizi mutlaka uyarın. Hatalarımızı sizlerin sayesinde düzelteceğiz. Biz Gölbaşımızı sizlerin desteği ile hep beraber yöneteceğiz ve bundan gurur duyacağız. Katılım ve desteklerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.” 

BAKAN YARDIMCISI VE VEKİLDEN TAM DESTEK

Belediye binası önünde düzenlenen törende konuşma yapan Ak Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu ise yaptığı konuşmada Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a başkanlığının hayırlı olması dileklerinde bulunup, “Yapacağı çalışmalarda Fatih Başkanımızın arkasındayız. Biz ekip olarak arkasındayız. Desteklerimiz onunla. Başkanlığının hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur ise yaptığı kısa konuşmasında, “Fazla söze gerek yok; başkan ne söz verdiyse elimizden gelen gayret ile bunları yerine getireceğiz. Başkanımızın sözü, sözümüzdür” şeklinde konuştu. Selamoğlu ve Cantimur’un desteğini alan Başkan Fatih Duruay da, “Üçlü olun güçlü olun dediniz; olduk. Artık desteklerinizi bekliyoruz” diyerek, ikiliye desteklerinden dolayı teşekkür etti.  

SAHİL PARK’TA YAĞMUR DUASI

Konuşmalar ile başlayan tören; Atatürk Sahil Parkı’nda yapılan yağmur duası ve misafirlere ikram edilen yemek ile devam etti. Yağmur duası için Sahil Parkı dolduran vatandaşlara, dua sırasında; Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur,  Ak Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan da eşlik etti. Yağmur duasının ardından duaya ve törene katılan vatandaşlara yemek ikram edildi.

Fotoğraflar hazırlanıyor...

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2014, 13:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER