Gölbaşı'ndan Erdoğan'a destek var

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve beraberindeki onlarca kişi, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek sunmak amacıyla bağışta bulundu.

 Gölbaşı'ndan Erdoğan'a destek var
 Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve beraberindeki onlarca kişi, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek sunmak amacıyla bağışta bulundu.

Ak Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek sunmak amacıyla bağış kampanyası yaptı.

Gölbaşı Ziraat Bankası şubesine gelen Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve beraberindekiler, gönüllerden geçen miktardaki parayı Başbakan Erdoğan'ın hesabına yatırdı. 

Grup adına basına açıklama yapan Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Başbakan Erdoğan'a cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde gerçekleştirilecek faaliyetler için destek olmak istediklerini söyledi.

10 AĞUSTOS’TA TÜRKİYE YENİ BİR ZAFER YAŞAYACAK

Türkiye’nin 10 Ağustos'ta yeni bir  zafer yaşayacağını Başkan Karaaaslan, “Yapılacak olan yardım kampanyasındaki oranın sembolik olması veya rakamın büyük olması bizim için önemli değil. Önemli olan duyarlı hemşerilerimizin vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakanımıza bizde varız desteğini hissettirmesidir.

DESTEĞİMİZ SONSUZ

Başbakan Erdoğan'ın ülkeyi daha da ileri seviyelere taşıyabileceğine inandıklarını kaydeden Karaaslan, "2023, 2071'lere ve daha ileri projelere imza atabileceğinden hiçbir kuşkumuz olmadığından dolayı cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için seçimde yapılacak faaliyetlerin masraflarının karşılanmasına yönelik açılmış olan hesaba biz AK Partililer olarak bağışta bulunduk" dedi.

ÇALIŞMALAR HIZLANACAK

Başkan Karaaslan, seçime sayılı günler kala Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’a destek için çalışmalarını hızlandırdıklarını kaydederken “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilip, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıması için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz” diye konuştu.

_dsc0347.jpg

_dsc0349.jpg

_dsc0352.jpg

_dsc0354.jpg

 

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2014, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER