Gölbaşı'ndan Afrin'e destek

Gölbaşı Belediyesi tarafından güvenlik güçlerimize ve Afrin halkına ulaştırılmak üzere bir tır dolusu gıda, giyim ve insani yardım malzemesi Gölbaşın’dan yola çıktı.

Gölbaşı'ndan Afrin'e destek

 Afrin’de görev yapan güvenlik güçlerimize ve Afrin halkına ulaştırılmak üzere Hatay’a gönderilen yardım tırı Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan tarafından uğurlandı. Hatay’a ulaşan insani yardım tırı Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Ferit Yılmaz ve Gölbaşı Belediye Meclis üyelerinden oluşan bir heyet tarafından karşılandı.

DURUAY “ÇORBADA TUZUMUZ OLSUN İSTİYORUZ”

Yardım tırı hakkında değerlendirmelerde bulunan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, “Kardeşlik Köprüsü Yardım TIR'ı olarak adlandırdığımız ve içerisinde  bir tır dolusu gıda ,giyim ve insani yardım malzemesi olan yardım tırını Gölbaşımızdan uğurladık. İnşallah gönderdiğimiz yardım malzemeleri Afrin’de destan yazan güvenlik güçlerimize ve Afrin Halkına ulaşacak. Gönderilen tırın güvenlik güçlerimize ve bölge halkına hem moral olmasını hem de ihtiyaçlarını bir nebze olsa da gidereceğini düşürünüyoruz.Çorbada tuzumuz olsun istyoruz” şeklinde ifadelerde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2018, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER