Gölbaşı'nda yaz spor okulları başladı

Gölbaşı Belediyesi’nin her yıl düzenlediği yaz spor okulları çalışmalarına başladı. Yaz spor okulları bu yıl 9 branşta hizmet verecek.

Gölbaşı'nda yaz spor okulları başladı

 Futbol,bayan futbolu, basketbol, voleybol, tekvando, jimnastik, kick boks, handball ve atletizm branşlarında eğitim verecek okullara, 2002-2008 yılları arasındaki doğumlu çocuklar katılıyor.

 Çocuklar, haftada 3 gün çalışacak. Yaz spor okullarına katılan öğrencilere şort, forma ve tozlukları Gölbaşı Belediyesi tarafından hediye edildi. Kursiyerlere ayrıca ücretsiz servis sağlandı. Yeterli bulunan sporcular Gölbaşı Belediyespor Kulübü bünyesine lisanslı sporcu olarak alınacak.

 SOKAĞIN OLUMSUZ ETKİLERİNDEN KURTULACAKLAR

 Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay "İlçemizi Spor Tesisleri ile donatıyoruz. Mahallemizde spor tesislerini hayata geçirdik. Bu sayıyı artırmayı hedefliyoruz. Çocuklarımız bu güzel tesislerde spor yaparak güzel bir aktiviteye dahil olacak. Sporla meşgul olan çocuklarımız sokağın olumsuz etkilerinden de uzak kalacaklar. Bütün çocuklarımızı bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlayacak futbol okuluna kayıt yaptırmaya davet ediyorum." dedi.

 POTANSİYELLER ORTAYA ÇIKACAK

 Velileri çocuklarını Yaz spor okullarına kayıt ettirmeleri için çağrıda bulunan Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati Çal " Tüm yıl ders başı yaparak sınav hazırlıklarını yapan çocuklarımız iyi bir tatili hak etti. O açıdan Gölbaşı Belediyesi ile birlikte organize ettiğimiz ve geçtiğimiz yıllarda yoğun katılımla gerçekleştirdiğimiz kurslarımızı bu yıl da gerçekleştirerek, onların sağlıklı yetişmeleri, yaz tatillerini kaliteli ve faydalı geçirmelerini hedefiyle yola çıktık. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde yapılacak kurslarla çocuklarımızın spora yönelik potansiyellerinin de ortaya çıkacağını düşünüyorum. Bu anlamda sevgili çocuklarımızı Yaz Spor Okulları’na bekliyor, hepsine sağlıklı, mutlu ve keyifli, her ne branşta olursa olsun sporla dolu dolu bir yaz tatili diliyorum” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2016, 01:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER