Gölbaşı’nda Temizlik Kampanyası

Gölbaşı Belediyesi ve Türkiye Doğal Yaşam Derneği ortaklaşa Dünya Temizlik günü programı düzenliyor.

 Gölbaşı’nda Temizlik Kampanyası
 Düzenlenecek olan Dünya Temizlik programı ile Mogan gölü çevresinde okullardan ve kurumlardan gönüllü katılımcılar temizlik yapacaklar. Ayrıca Ankara Dalış Akademisi Mogan gölünde dalış yaparak Mogan gölü dibinde temizlik yapacaklar. Program 9 Mayıs Cumartesi Günü saat 10:30 da Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Kongre Merkezinde açılış konuşmaları başlayacak ve saat 11:30 de temizlik takımları oluşturulacak, SAAT 12:00 de Mogan gölü çevresinde temizlik kampanyası başlayacak, saat 14:30 da Çöp adam etkinliği, 15:30 da Eğlence ve Folklor gösterisi ve yarışmalar ile devam edecek.

 

Düzenlenen programa Özel Arı Okulları, Ankara Dalış Akademis, Keçiören Belediyesi gönüllü akademisi, Yeni Turan İlkokulu, Plevne ilköğretim Okulu ve Ted Koleji katılarak destek verecekler.

 

‘Esas olan temizlemek değil, Kirletmemektedir’ diyen Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay: ‘Dünya Temizlik günü nedeniyle düzenlediğimiz etkinliğe tüm halkımız davetlidir.Amacımız farkındalık yaratmaktır.’ İfadelerini kullandı.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2015, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER