Gölbaşı'nda suça geçit yok

Gölbaşı genelinde jandarma ve emniyet güçlerinin yaptığı çalışmalar sonucu suça ve suçluya geçit verilmedi.

Gölbaşı'nda suça geçit yok
 Gölbaşı genelinde jandarma ve emniyet güçlerinin yaptığı çalışmalar sonucu suça ve suçluya geçit verilmedi.

Sanayi kavşağı yol arama noktasında yapılan kontrollerde 15 Suriye uyruklu şahsın Yol İzin Belgesi olmadan seyahat ettikleri tespit edilirken, Suriye uyruklu şahısları taşıyan otobüs firmalarına her yabancı uyruklu şahıs için ayrı ayrı idari yaptırım kararı düzenlendi.

Yine Sanayi kavşağı yol arama noktasında UYAP’ tan arandığı tespit edilen 6 kişi, KİHBİ kayıp şahıs 9 kişi, yoklama kaçağı 7 kişi olmak üzere toplamda 22 kişi yakalandı.

Kızılcaşar mahallesinde altın ve ziynet eşyalarının telefonla dolandırılması olayı ile ilgili Y.K isimli şahıs emniyet güçlerince yakalanırken, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kızılçaşar  mahallesinde meydana gelen işyeri kurşunlama ve mala zarar verme olaylarının şüphelisi K.S ve A.A isimli şahıslar  emniyet güçlerince gözaltına alınırken, K.S isimli şahsın üzerinde uyuşturucu madde elde edilmiş ve şahıslar çıkarıldığı mahkemece adli kontrol ile serbest bırakıldı.

Gölbaşı sanayi sitesinde 2 otodan hırsızlık, 1 mala zarar verme olayları ile ilgili Asayiş Büro Amirliğince yapılan çalışmalar neticesinde şüpheliler E.Ç. ve S.K. isimli şahıslar yakalandı. S.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, yaşı küçük E.Ç. isimli çocuğun adli işlemleri ise devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2018, 15:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER