Gölbaşı'nda Parklara Yaz Bakımı

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçe genelinde bulunan parklara genel bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor.

Gölbaşı'nda Parklara Yaz Bakımı

 Başkentin en önemli cazibe merkezlerinden biri olan Gölbaşı’na akın eden vatandaşlar parklarda doyasıya vakit geçiriyorlar. Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de, parklara gelen vatandaşların daha memnun ayrılması için parklardaki yenileme işlemlerine aralıksız devam ediyor. Ekipler parklarda bankların tamiri, çimlerin kesimi, spor aletlerinin bakımı, havuzların temizlenip yıkanması gibi işlemlerini sürdürüyor. Halkın mağdur olmaması ve daha iyi bir hizmet alabilmesi için hızlı ve zamanında müdahale ile kaliteli hizmet veren ekipler, yoğun bir mesai harcıyor.

 Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay konu ile ilgili açıklama yaparak ‘ Parklarımıza gelen vatandaşlarımızı daha iyi misafir etmek ve ağırlamak için parklarımızda ekiplerimiz gerekli tüm çalışmalarını aralıksız yapıyorlar. Amacımız Gölbaşı’na yakışır parklar ve yeşil alanlar ortaya çıkarmak. Başkent’in en güzel ilçesi Gölbaşı’na tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum’ ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2015, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER