Gölbaşı’nda Kar Manzaraları

Ankaralı'nın nefes aldığı en önemli merkez olan Gölbaşı’na kar yağması ile birlikte kartpostallık manzaralar çıktı.

Gölbaşı’nda Kar Manzaraları
 Ankaralı'nın nefes aldığı en önemli merkez olan Gölbaşı’na kar yağması ile birlikte kartpostallık manzaralar çıktı.

 

Ankara'nın sayfiye merkezi olarak kabul edilen ve Gölleriyle ünlü Gölbaşı, kar yağışının başlaması ile birlikte vatandaşların akınına uğruyor. Gölbaşı’na lapa lapa yağan kar , bir yandan hayatı olumsuz etkilerken, bir yanda da vatandaşlar için hem eğlence hem de keyfini çıkartmak için bir etken oluyor. Kar ile birlikte Mogan Gölü’nde ve Eymir Gölü’nde kartpostallık görüntüler oluştu.

 


Gölbaşı Belediyesi’ne ait parklar, vatandaşın akınına uğradı. Gölbaşı’nda karın yağdığını gören vatandaşlar bu beyaz örtünün tadını çıkartmak için Mogan Gölüne akın etti. Büyük küçük onlarca kişi, karın ve manzaranın tadını parklarda çıkardı. Vatandaşlar parklar da kartopu oynayıp fotoğraf çekinirken bir yandan Mogan gölündeki kuşları yiyecek ile beslediler.

 


Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı her mevsim ayrı güzel diyerek; ‘Gölbaşımıza kar yağışının yağması ile birlikte parklarımızda ve Mogan Gölü kenarında kartpostallık manzaralar ortaya çıktı. Her mevsim güzel olan Gölbaşımız kış aylarında ayrı güzel oluyor. İlçemizin kış güzelliklerini görmek isteyen herkesi Gölbaşı’na davet ediyoruz.’ İfadelerini kullandı.



kar-12.jpg görüntüleniyor

kar-1.jpg görüntüleniyor

kar-3.jpg görüntüleniyor

kar-4.jpg görüntüleniyor

kar-5.jpg görüntüleniyor

kar-6.jpg görüntüleniyor

kar-7.jpg görüntüleniyor

kar-8.jpg görüntüleniyor

kar-9.jpg görüntüleniyor

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2015, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER