Gölbaşı'nda kaçak yapılar yıkılıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca yürürlüğe konulan "İmar Barışı" müracatlarının bitmesiyle birlikte, imar barışından yararlanamayan veya daha sonra kaçak yapmaya başlanılan inşaatlar için yıkım başladı.

Gölbaşı'nda kaçak yapılar yıkılıyor

 Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, imara aykırı yapılar için gereğinin yapılacağını belirterek bugün Taşpınar Mahallesi'nde kaçak olan inşaat halindeki 3 katlı bina yıkıldı. 

    Taşpınar Mahallesi'nde inşaat halindeki kaçak yapının yıkım çalışmalarını Çevre ve Şehirlik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gülgen, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi ile birlikte takip eden Başkan Ramazan Şimşek, Gölbaşı'nın düzenli yapılaşarak cazibe merkezi haline gelmesini sağlayacaklarını, imara aykırı yapılan binalar içinde gereğinin yapılacağını belirtti. 
    Gölbaşı'nın çevresindeki görkemli konut siteleri de dahil olmak üzere birçok yüksek binaların projelerinin yeniden gözden geçirilerek ruhsata aykırılığının olup olmadığının tespiti içinde çalışmalar yapılacağı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2019, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER